Краят на лятото винаги носи тъга. Опитваме се да запазим

...
Краят на лятото винаги носи тъга. Опитваме се да запазим
Коментари Харесай

Отпразнувайте края на лятото с парти на открито

Краят на лятото постоянно носи горест. Опитваме се да запазим колкото се може по-дълго настроението, голите плещи, само че единственото, което реализираме, е сладката носталгия. Предлагаме ви вместо да тъжите, да отпразнувате края на лятото. И то по най-хубавия вероятен метод - измежду другари, с добра храна, леки питиета и хубава музика. Иначе казано - с празненство.

“Едно изискване има единствено - мястото да е навън. Ако въпреки всичко нямате градина или огромна тераса, може да предложите на другар да домакинствате на негово място. ”

Осветление: Лампи, свещници, слънчеви лампи. Важното е светлината да е приглушена и приятна - да се виждате, само че и да има онази мекост, която ни прави по-красиви и одухотворени.



Музика: Музиката е най-важна за всяко празненство и не подценявайте този миг. Нека бъде лека и спокойна. Чил навън, джаз или етно, латино или боса нова. Нещо без доста басове и бързо движение. Такава музика придава приятния подтик да почнеш да танцуваш леко, до момента в който приказваш и няма по-хубаво чувство от това.



Менюто: Повече плодове, плодови салати, леки хапки със сирена, брускети или нещо готово, в случай че ще изгубите доста време за подготвяне. Важното е да е леко и лятно. Не е въпросът всички да ахнат от умения, за които сте оставили часове в кухнята, а да имате положително въодушевление за гостите си.



Напитките: Разбира се, че най-лесното е - кой каквото обича, само че за прощаване с лятото може да спретнем един коктейл. Напитките се смесват елементарно и бързо, за разлика от готвенето с многото рязане и оформяне. Безалкохолни или не, студени виновност или хубава бира, стига да е с мярка, всичко е позволено.



Облеклото: Бъдете красиви! Облечете обичаната си рокля, сложете си плажната шапка, в случай че тя ви носи въодушевление. Бъдете боси, бъдете с пуснати коси. Или бъдете с високи сандали и съдбовен кок. Бъдете каквито си желаете. Това е вашето празненство, вашето лято, вашите другари.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР