Краят на капитализмът няма дойде с подпалването на един кран,

...
Краят на капитализмът няма дойде с подпалването на един кран,
Коментари Харесай

Комунист: Ако трябва, ще призова към въоръжена борба

Краят на капитализмът няма пристигна с подпалването на един кран, той ще пристигна, когато той е подготвен властта на служащите, сподели ръководителят на Съюза на комунистите в България Павел Иванов (на снимката) по Канал 3.

Лидерът на лявата партия разяснява разпростирана от него декларация, в който се приветства подпалването на крана, който демонтираше паметника "1300 години България " до НДК.

"Комунистите не се борят за привилегии, а за правдивост ", отговори Иванов по въпрос на водещия Любомир Огнянов за какво неговите баба и дядо по майчина линия не са станали дейни борци против капитализма и фашизма след 9 септември, макар че са имали това право. "Революционната битка не е серпантина, в случай че властта продължи да не вижда и да не слуша хората, които получават 200-300 лв., може да стигне и до въоръжена битка. Ако се постанова ще прикани към въоръжена битка, само че се надявам да не стигне до такава степен ", сподели още Павел Иванов.

"Иванов се спря и върху паметника на Съветската войска в София. Това е монумент на Българската войска ", сподели той и уточни, че български бойци са се били против нацистите.

Думите на водача на комунистите бяха коментирани от Михаил Неделчев. "Очевидно това не е монумент на Българската войска. Българите са изобразени в подчинена позиция. Те са по-ниски ", сподели един от създателите на Съюз на демократичните сили. Той също прикани паметникът да се демонтира, само че скулптурите да бъдат непокътнати, тъй като да правени от известни български създатели. Гостът в студиото предложи там да се издигне монумент на Владимир Димитров-Майстора. "Той се разхождаше там ", спомни си литераторът.

Снимка https://www.facebook.com/pavel.ivanov.69
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР