Краят на годината наближава, а темата за избор на новогодишни

...
Краят на годината наближава, а темата за избор на новогодишни
Коментари Харесай

Какво не може да се подарява за Новата 2023-а

Краят на годината наближава, а тематиката за избор на новогодишни дарове за близки и другари става все по-наболяла. Всички търсим хрумвания за невероятни блага, които обаче да се харесат на обичаните хора. Но има ли правила, които да спазим при идването на годината на Черния воден заек? Оказва се, че има движимости, която би трябвало да заобикаляме да подаряваме, в случай че желаем да си спечелим покровителството на “патрона ” на идната година. А по този начин обстановката с избора на дарове за дребни и огромни става още по-сложна.

Ако ги дарите, Заекът може да се разгневи и да има отрицателни последствия освен за Вас, само че и за индивида, приел движимостта. Ето с кои дарове е належащо да сте деликатни – някои от тях Черният заек няма да хареса, а за други се смята, че носят неприятен шанс.



Не би трябвало да се подаряват парфюми! Символът на 2023 година не обича острите миризми. Ако индивидът, на който желаете да извършите сходен подарък, не го е изискал категорично, попадате в “черния лист ” на Черния заек.

Лош вид се оказват и предметите, свързани с хигиена и вода. Например - гелове за душ, шампоани, балсами, халати и чехли. Признаваме, че без подозрение сходен избор е бърз, елементарен и неособено безценен, само че и емоцията  от сходен подарък така и така е противоречива. В някои култури кърпата е част от обредните предмети, а да се подаряват чехли се смята за неприятен знак.

Ситуацията с огледалата също не е елементарна. Оказва се, че и този предмет в някои култури се смята за вълшебен, даже свръхестествен. Ето за какво на Нова година не е желателно да се сервират сходни изненади. Ако все пак държите да поднесете точно огледало, тогава се подсигурете. Поднесета огледалото опаковано и донесено от склад, тъй че в него първи да се огледа новия му притежател.

Избягвайте да дарявате и часовници за Нова година. В далечни времена се смятало, че е неприятен знак да бъдат дарени в интервал на преход, написа Life.ru. Каквато се явява датата 31 декември, когато се приминава от остарялата в идната година. Дори през днешния ден някои смятат, че по този начин часовниците отмерват времето до гибелта. Ако към този момент сте подготвили подобен подарък, не се плашете. Трябва да се договорите с индивида, на който ще го дарите за елементарен обред. Чисто алегорично той би трябвало да откупи движимостта за себе си. Тогава няма да се появи негативно въздействие.

Но какво може да дарим за празника в Годината на Водния Заек?

Символа на 2023 – Черният воден заек, дава отговор за фамилния уют. Той ще оцени всички дарове, които ще оказват помощ на стопаните на дома в бита. Стойността не е преди всичко за Заека, тъй че търсете движимости в подобаващата ценова категория. Важно е да откриете подарък, който е удобен и потребен. Друга значима характерност би трябвало да бъде натуралността и екологичността. Но избягвайте предметите от кожа.

Може да изберете движимости от стъкло или кристал,например вази и други Различните битови движимости и посуда също са добър вид за подарък.

Но най-важното изискване е да подарите нещо, което ще е нужно на съответния човек. Затова не се тормозете да го попитате напряко. Ако този вид не се получи -  самоуверено подарете просто пари.

Превод: GlasNews.bg

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР