Краят на футболния сезон в най-добрите първенства из Европа настъпи.

...
Краят на футболния сезон в най-добрите първенства из Европа настъпи.
Коментари Харесай

Футблни прогнози за финала на Лига Европа: Челси или Арсенал ще надделее?

Краят на футбол ния сезон в най-хубавите шампионати из Европа настъпи. Вече се изиграха последните кръгове в шампионатите, минаха всички финали за националните Купи и пристигна време за двата огромни финала - в Лига Европа и Шампионска лига. В сряда вечер в 22:00 часа българско време може да следите НА ЖИВО Челси - Арсенал, които ще си оспорват трофея във втория по мощ клубен шампионат. По мотив финала ви представяме няколко доста забавни футболни прогнози, дело на нашия редови типстър The Dalai Lama:
Сигурна прогноза – Арсенал +0,25
За Арсенал спечелването на Лига Европа е единственият вероятен път за постигане до Шампионската лига през новия сезон. Определено отборът на Унай Емери разполага с играчи, изключително в атакуващата зона, които заслужават тази „ премия ”. Отделно на всичко точно наставникът е експерт в този шампионат, печелейки три трофея в своята кариера и изцяло е наясно какво му е нужно. Челси пък среща някои компликации преди старта на този мач, откакто го чака трансферно ембарго за идващите два трансферни прозореца, а също по този начин си завоюва през състезание място в ШЛ следващата година.. Все отново играчите в състава на „ сините ” като Еден Азар слагат под сериозна въпросителна бъдещето на Емери при „ артилеристите ”. Именно играчи като Еден Азар държат „ в джоба си ” бъдещето и на личните си треньори – Маурицио Сари. Именно заради изброените аргументи смятам, че Арсенал няма да бъдат на губещата страна.
Прогноза: Арсенал + 0,25, (коефициент – 1,85)

Голове
На фона на представянето на двата тима в отбрана, то залогът, който е прекомерно евентуален, е гол/гол. Арсенал е един от най-слабо представящите се отбори през тази година във Висшата лига , що се отнася до допускането на попадения. Челси, от своя страна, страдаше от редица проблеми при значимите мачове в шампионата, против тимовете от Топ 6, само че все пак отборът от Западен Лондон съумя да се пребори за място в четворката. Фактът, че това е край, ме кара да си мисля, че ще забележим малко голове и единствено единият тим ще вкара гол.
Прогноза: Да НЕ отбележат двата тима гол – 2,17 коефициент
Голмайстор
Един от голмайсторите във Висшата лига за сезон 2018/19 – Пиер-Емерик Обамеянг, ще пази цветовете на Арсенал в сряда против Челси. Габонският нападател означи 22 попадения, наедно с футболистите на Ливърпул Садио Мане и Мохамед Салах, като успеваемостта му е впечатляваща. Обамеянг демонстрира усет пред гола, който малко на брой чакаха да се види в хода на акцията, а придвижването му по диагоналите в отбраните на съперниците прави по този начин, че бранителите да са безпомощни пред класата му.
Прогноза : Пиер-Емерик Обамеянг да вкара на „ Олимпийския стадион ” в Баку когато и да е – 2,70 коефициент.

Корнери в дуела на финала
Челси са въвлечени в 9,37 корнера приблизително на мач в хода на тазгодишната му акция. Средната такава успеваемост на клубовете на Острова е 10,32, като домакинските тимове позволяват по 4,58 корнера, а в същото време вършат по 5,74. Идентична е статистиката на Челси, въпреки че този мач се играе на безпристрастен терен. За Арсенал индикаторът е по 10,34 приблизително на мач, като при гостуванията си тимът от Северен Лондон прави по 9,74 корнера. Именно успевамеостта на отборите да се възползват от статичните положения, що се отнася до ъгловите удари, то разгадавам, че ще забележим над 10 корнера в мача.
Прогноза : Над 10,5 корнера – 2,02 коефициент в 7777.bg
Картони
Един от най-очакваните залози, който може да излезе в дуела сред лондонските отбори. И двата тима разчитат на здрава полузащита, която не желае по никакъв метод да разрешава на противниковите атакуващи футболисти да тормозят отбраните им. Да, Арсенал е тимът от Топ 6 в Англия, който е позволил най-вече голове и точно поради това тимът на Унай Емери разчита на по-мръснишки номера, когато приказваме за лишаване на топката. В Челси разликата е, че халфовете са по-технически способни, само че това не пречи на футболистите на Маурицио Сари да вършат фаулове, когато е нужно. Затова разгадавам, че двата тима ще получат най-малко пет картона комбинирано.
Прогноза : Над 4,5 картона – 1,74 коефициент в 7777.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР