Краят на една връзка никога не е приятен. Особено когато

...
Краят на една връзка никога не е приятен. Особено когато
Коментари Харесай

Каква бивша си според зодията

Краят на една връзка в никакъв случай не е прелестен. Особено когато от тогавашната " моя обич " се превърнеш в някогашната.

Но въпреки всичко всеки край е едно ново начало и в случай че погледнем от оптимистична позиция - да си някогашна на даден мъж от време на време е благословия, а не мотив за драма, написа уеб сайтът Edna.bg.

Ето по какъв начин ти и дамите от твоя зодиакален знак приемате разделите:

ОВЕН - Бившата, която остава в сърцето за цялостен живот

Всички твои някогашни сътрудници надълбоко съжаляват, че са те изгубили. Ти си амбициозна и виновна, а това се отнася и за персоналния ти живот. Не спираш да се раздаваш за мъжа до теб, а постоянно това не се прави оценка. Е, за благополучие това към този момент не е твой проблем!

ТЕЛЕЦ - Бившата над нещата

Ти си рационална и практична. Още сега, в който си даваш сметка, че тази връзка отива към своя край, просто стопира да ти пука. Възможно е даже да останете другари. Когато слагаш край обаче той е финален. Затова внимавай: по време на всяко излизане " по другарски " с някогашния ти в действителност му даваш вяра, че може би ще се съберете отново.

БЛИЗНАЦИ - Бившата, която не е от тук и е за малко

Ти обичаш приключенията и несъмнено не ти липсва храброст. Такава си и в любовта - искаш я незабавно и в огромни дози. Чувствата ти обаче са на приливи и отливи. Време е да затвориш страницата. Спри да се връщаш още веднъж и още веднъж при човек, който по този начин и не се научи да обича комплицирания ти облик.

РАК - Бившата, която ще те изтрие от живота си

Ти чувстваш всичко прекомерно мощно и това е твоето благосъстояние и проклинание. Всяка разлъка за теб е сложна и изтощителна. За да защитиш сърцето си, ти не се страхуваш да вземеш крайни ограничения - заличаване на всички общи фотоси, блокиране на профила му в обществените мрежи, промяна на телефонния номер.

ЛЪВ - Перфектната жена, която попадна на следващия неподобаващ

Е, този път не ти се получи. Но не си ядосана, в противен случай - просто се освобождаваш от мъжа, който по този начин и не съумя да оцени достолепията ти. След раздялата се захващаш с огромна смяна - нова прическа, уроци по танци, хранителен режим. Някой различен щастливец ще се наслаждения на резултата.

ДЕВА - Бившата, която по този начин и не съумя да си отиде вечно

Ти анализираш всеки подробност и му придаваш повече смисъл, в сравнение с е належащо. Спокойно, по този начин е при всяка Дева. Мяташ се в крайности - ту изпадаш в пристъпи на гняв, ту благодариш на ориста. Чувстваш се по-добре след раздялата, само че към момента се опитваш да схванеш за какво всичко завърши по този метод. Истината е, че просто ти би трябвало още малко време.

ВЕЗНИ - Бившата, която се трансформира най-хубавата другарка

Тъй като към този момент не сте двойка, сред вас няма никакво напрежение. И щом изкоренихте цялата тази токсична сила, остана единствено чистото и откровено другарство. Удоволствието от прекараното време дружно е споделено. Той не стопира да повтаря, че никоя друга жена не го е разбирала толкоз добре, колкото ти. Е, за жалост, тази идилия ще завърши, когато си откри нова половинка.

СКОРПИОН - Бившата, която се трансформира в ледена кралица

Ех, от къде да стартираме... Първо, всичките ти някогашни другари се опасяват от теб. И считаме, че ти евентуално към този момент го знаеш. Не си губиш времето и си подготвена да изхвърлиш от живота си всеки, който те разочарова. Ако той те нарани, отмъщението ти в никакъв случай не закъснява. Изглеждаш мощна и самостоятелна, също така си и безстрашна. Но истината е, че ранимото ти сърце търси повода за раздялата единствено и само в теб самата.

СТРЕЛЕЦ - Бившата, при която постоянно си добре пристигнал

Ти си толкоз доброжелателна и свежа, че просто няма по какъв начин някой да пази каквито и да било неприятни усеща по твой адрес. И ти нямаш нищо срещу, несъмнено. Не спираш да повтаряш, че всичко е наред, че сте " единствено другари ". Дори си склонна да го сватосаш с твоя другарка, с цел да покажеш какъв брой си равнодушна. Дълбоко в себе си обаче още храниш вярата, че един ден ще се съберете още веднъж.

КОЗИРОГ - Бившата, която процъфтява след раздялата

Истината е, че раздялата е най-хубавото нещо, което ти се е случвало от доста време насам. Готова си да отпразнуваш свободата си и да започнеш да правиш всички тези неща, за които все не ти оставаше време. Хората са озадачени поради това, че не скърбиш и не оплакваш разрушеното си сърце, то това никога не те тормози. Знаеш, че можеш доста повече, и си подготвена да го докажеш пред света и пред самата себе си.

ВОДОЛЕЙ - Бившата, която в никакъв случай не поглежда обратно

Най-после си отдъхваш. Докато ти летеше, той пълзеше и те дърпаше надолу. За теб свободата е доста значима, а до скоро започваше да ти става все по-тясно. Сега обаче е време да започнеш да живееш пълноценно. Притежаваш неустоима харизма и караш хората бързо и безнадеждно да се влюбват в теб. Необходимо е обаче да мине доста време, преди да посрещнеш нов мъж в живота си.

РИБИ - Бившата със златно сърце

Ти си добър човек и поставяш непознатото благополучие преди твоето. Свикнала си да даваш доста повече, в сравнение с да получаваш. След раздялата не спираш да чуваш от приятелите си " Време беше да го оставиш, той не те заслужаваше ". И са изцяло прави. Затова е доста евентуално той да те потърси още веднъж, с цел да се върне при теб. Бъди рационална.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР