Краят на една красива история е факт. След няколкомесечна връзка

...
Краят на една красива история е факт. След няколкомесечна връзка
Коментари Харесай

Моника Белучи отново търси любовта

Краят на една красива история е реалност. След няколкомесечна връзка Моника Белучи разгласи, че се е разделила с Никола Лефевр.
 
На 54 години Моника Белучи още веднъж е свободна. Докато някогашният й брачен партньор Венсан Касел изживява прелестна обич с Тина Кунаки и двамата към този момент се радват на дъщеричка, красивата брюнетка скъса с обичания си Никола Лефевр.
 

Четири месеца след официализиране на връзката им актрисата и нейният 37-годишен художник взеха решение всеки да тръгне по своя път . Признанието направи самата Моника пред италианското списание F. Без да разкрива аргументите за тяхната разлъка, актрисата, разгласи, че поддържа доста положителни връзки с този, който в този момент е нейния някогашен.
 Gulliver/Getty Images  

„ Връзката ни в този момент продължава по различен път, който е другарски за цялостен живот. Разбира се, ще продължим да вървим дружно на изложения или в ресторанта: като другари “, дава обещание секссимволът на 90-те години.  „ Много добре се разбирахме и този човек ме научи толкоз доста. Това е човек, който има същинска артистична сензитивност ", откровена е още актрисата.-->

 Gulliver/Getty Images
Италианката обаче не признава дали в живота й към този момент има нова обич. На въпроса тя просто дава отговор: „ Без коментар “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР