Краят на една ера е близо. В сряда се появиха

...
Краят на една ера е близо. В сряда се появиха
Коментари Харесай

Ули Хьонес май намекна, че наистина се оттегля

Краят на една епоха е близо. В сряда се появиха информации, че президентът на Байерн Ули Хьонес възнамерява да се отдръпна от поста на общото заседание през ноември, а ден по-късно ръководителят отхвърли да ги отхвърли. Разбира се, той отхвърли и да ги удостовери, само че това е задоволителен намек, че нещо такова се пече.

Хьонес съобщи пред немското списание "Кикер ", че ще разгласи решението за бъдещето си на надзорния съвет на клуба, на който той също е ръководител, на 29 август и до тогава няма да даде публично изказване.

По всяка възможност босът няма да напусне клуба изцяло, като в случай че реши да се отдръпна, се чака да остане в надзорния съвет. Бившият началник на "Адидас " Херберт Хайнер ще поеме длъжността на ръководител на надзорния съвет и президент на клуба.

В Байерн са наясно, че би трябвало да стартират да възнамеряват бъдещето си и към този момент чакат някогашният вратар Оливер Кан да се върне идната година и вероятно да размени 63-годишния Карл-Хайнц Румениге, който сега е изпълнителен шеф на баварците.

Бившият нападател на Байерн Ули Хьонес стартира работата си като основен управител на клуба на 1 май 1979 година, откакто неговата дейна кариера завърши с контузия на коляното. Той е с съществена роля в превръщането на тогавашния борещ се с финансови проблеми клуб в един от най-богатите в света и най-успешният в Германия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР