Краят на 2022 приближава, а това е обикновено времето, в

...
Краят на 2022 приближава, а това е обикновено времето, в
Коментари Харесай

Ubisoft даде старт на есенната си разпродажба

Краят на 2022 доближава, а това е нормално времето, в което магазините стартират да се освобождават от свободните си наличия, т.е. – време е за на ниска цена извършване на покупки. Вече разбрахме по кое време е идната огромна ликвидация на магазина на Valve, а тази седмица започва есенната ликвидация на един от огромните издатели в гейм света – Ubisoft. Акцията стартира от през днешния ден и ще продължи до 30.10.2022.

„ Сега е съвършеното време да наточите секирата си и да започнете преследването на членовете на Ордена на античните през цяла Англия в Assassin’s Creed Valhalla, да поемете знамето на революцията с Либертад във Far Cry 6, да обедините сили с обичаните си оператори в Rainbow Six Siege, да порите вятъра през националните паркове на Америка с Rider’s Republic и да изградите своя лична империя в Anno 1880 “, пишат Ubisoft в анонса си за старта на разпродажбата.

При всяка една сходна акция постоянно е добре да търсите най-хубавата договорка, а това съответно тук значи да гледате за тези цялостни, първокласни издания, които в други случаи ще ви костват на цената на повече от две игри, а тук може да си ги вземете на цената на една. Като да речем. То ще ви даде достъпа до базовата игра плюс сезонния пропуск за Odyssey. Той включва трите епизода на Legacy of the Three Blades и тези на The Fate of Atlantis, извънредната задача The Secrets of Greece, дружно с модифицираната версия на Assassin’s Creed III. Наистина сериозен пакет, който вместо за €99.99, тук може да го закупите за €20.00.

Чудесно предложение се явява също по този начин. Освен опцията да посетите Яра посредством базовата игра, ви взимате сезонния пропуск, Far Cry 3: Blood Dragon, опция да играете като трима известни от предходните игри злодеи, както и три специфични спомагателни пакета. За феновете на света на Том Кланси, може би най-хубавото предложение е, включващо базовата игра и експанжъна Warlords of New York, наличието от първата година на играта и специфичният Ultimate пакет.

Всички оферти може да видите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР