Край с Рачков: Мария Игнатова си намери нов СНИМКА Братът

...
Край с Рачков: Мария Игнатова си намери нов СНИМКА Братът
Коментари Харесай

Скандал: Братът на Димитър Рачков пак го предаде СНИМКА

Край с Рачков: Мария Игнатова си откри нов СНИМКА

Братът на Димитър Рачков-Петър е хванат от ченгетата. Разследващите разкрили у него три запалки и две пакетчета с опиати, оповестяват от полицията, написа България през днешния ден ”.

 Резултат с изображение за Петър Рачков още веднъж „ сгази лука ”

Петър Рачков бил задържан на метри от вкъщи си в бургаския квартал „ Възраждане ”, разкриват морски служители на реда.

Криминалистите щракват белезниците на брата на комика, откакто седмици наред го наблюдават. Униформените получили цялостна информация от непосредствен до обвинения, къде дилърът държи синтетичната дрога, написа уеб страницата Флагман.

След което криминалистите претърсват и дома му. Там откриват три запалки „ Клипер ”, натъпкани с дози метамфетамин. В дома на Рачков са открити още две пликчета с пико, които той приготвил да продава. Стартира и дело против Петър Рачков за разпространение на дрога, оповестяват от Окръжна прокуратура в Бургас.

Петър Рачков бе задържан през април 2018 година. Година той бе разследван преди този момент за наркоразпространение.

Ченгетата ненадейно обискират дома му и намират четири четири пакетчета с амфитамини. Проверката открива, че той има общо 4,5 г амфетамин. Прибран е и буркан със необичайно бяло, прахообразно вещество. Но при следствието се открива, че това е хранителна добавка.

Според материалите по делото, открити у Петър Рачков, те са били предопределени за продажба. Братът на Димитър Рачков е апетитен за дилър и го грозят сред 2 и 8 години затвор, в случай че го признаят за отговорен. Петър може и да заплати солена глоба-от 5 до 20 000 лв..

В момента Рачков е на независимост против „ подписка ”.Братът на обичания артиста е черната овца в фамилията, има голям брой престъпни прояви, само че до момента постоянно се е изплъзвал от закона.

Само че един от случаите в престъпното минало на Петър Рачков е най-фрапантен. Той е от март 2017 година. Тогава братът на Митко Рачков е хванат с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и устройства за производството й.

При идващ обиск на помпената станция в с. Черни връх, където братът на Митко Рачков работи, е открита цяла нарколаборатория. Разследващите служители на реда не съумяват да потвърдят, че принадлежи на Петър и той не е упрекнат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР