Край с мускулите на Фики Стораро. Няма вече щанги, гирички

...
Край с мускулите на Фики Стораро. Няма вече щанги, гирички
Коментари Харесай

Фики се топи!

Край с мускулите на Фики Стораро. Няма към този момент щанги, гирички и денонощни извършения във фитнеса.

Единственото по-тежко нещо, което изпълнителят подвига са чантите с памперси на сина си, когато го води на разходка. И естествено самото бебе, от което съвсем не се отделя.

Любимецът на тийнейджърките до неотдавна конкурираше Арнолд Шварценегер по мускули, само че в последно време напряко се топи. Най-голямата му наслада в живота му–неговият наследник, му връща естественото телосложение.

Фики към този момент не " блъска " във фитнеса като едно време, а на присъединяване в Пловдив преди дни се появи очевидно измършавял. Фигурата на културист я няма и явно на изпълнителя не му остава доста време за спорт и повдигане на тежести, написа " България през днешния ден ".

Именно " извънземната " физика на Фики го трансформира в любим на фенките преди години. Младият хубавец бързо задмина различен бабанка на гилдията–Константин.

Към днешна дата артистът избира да е по поляните на Южния парк и да води фамилията си на разходка, на сладолед и пица. А това е в пъти по-добро от повдигането на 160 кг на лежанката и 10 серии за трицепс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР