Край на задръжките във Фермата“! Актьорът Петър тотално забрави за

...
Край на задръжките във Фермата“! Актьорът Петър тотално забрави за
Коментари Харесай

МИРИШЕ НА SEX! Актьорът Петър опипа красивата Моника във Фермата“

Край на задръжките във „ Фермата “! Актьорът Петър тотално не помни за телевизионните камери и опипа на голо сексапилната Моника, до момента в който двамата лежаха по бански край басейна. „ Детенце благо, сладко “, прошепна 43-годишният участник на 15 години по-младата хубавица и стартира да я гали по коляното, видя Lup.bg.



Моника отговори на ласките му като нежно прокара пръсти по свивката на ръката му. Окуражен от реакцията й, Петър разноски ръката си нагоре по дългото й бедро. „ Ако би трябвало да оценя от 1 до 10 какъв брой е хубаво да галиш крайници на Моника край басейна, отговорът е 11 “, сподели по-късно артистът пред екипа на продукцията, до момента в който брюнетката палаво се усмихваше до него. В идващите часове двамата прекараха залепени един до различен.

Моника, която е софтуерен инженер, обаче стартира да се колебае дали да се хвърли в случката. „ Редно ли е, не е ли редно? Искам ли го, не го ли желая? Обърквам се от себе си. Страх ме е да не направя неверен избор. Вече не съм на 20 години, желая да имам семейство, дом, брачен партньор и деца, и да направя съзнателен избор, а не осъзната нелепост. Ако позволи неточност, ще бъда наказана под лупа “, сподели Моника, очевидно обезпокоена от реакцията освен на фамилията си, само че и на феновете.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР