Край на всички спекулации относно личния живот на Симоза Загорова.

...
Край на всички спекулации относно личния живот на Симоза Загорова.
Коментари Харесай

Симона Загорова призна за раздялата с бащата на детето й

 Край на всички спекулации по отношение на персоналния живот на Симоза Загорова. Щерката на Глория призна в народен ефир какво се случва сред нея и башата на щерка им Галина, която се появи на бял свят през февруари тази година. 

Слуховете за проблеми в фамилията се оказа правилни и известната певица призна, че е разграничена с бащата на детето си. Тя направи и още куп шокиращи разкрития в предаването на Петя Дикова. 

" С Даниел приключихме нашите любовни връзки, само че въпреки всичко сме родители на Галина и това е най-важното в тази ситуация. Аз и моето семействто, както той и неговото семейство, ще участваме в развъждането на Галина, с цел да не е ощетена по някакъв метод. Това, което се е случило сред нас няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея ", съобщи тя.

Глория била срещу връзката на щерка си с неосъществения юноша. Въпреки всичко Симона се противопоставила и траяла да се среща с него, а не след дълго и забременяла. Тези месеци се оказали извънредно сложни за Глория, защото Симона вършела нелепост след нелепост. 

Съграждани на Даниел от Доспат издават, че той е ленив и не е съумял да приключи висшето си обучение. Няколко месеца лежи на издръжката на певицата, а когато се наложило към този момент да работи, почнали проблемите със Симона. Тя най-сетне е прогледнала и се е извинила на майка си, че не я е послушала по-рано. 

Не съжалява за появяването на щерка си, която е кръстена на Глория. За развъждането на бебето оказват помощ всички - няколко дни в седмицата Глория, бабата на Симона, както и свекърва й. Симона призна, че от зачеването била уверена, че ще има момиче и тъкмо по този начин станало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР