Край на скандала относно хонорарите на няколко миски, участвали в

...
Край на скандала относно хонорарите на няколко миски, участвали в
Коментари Харесай

Евтим Милошев проговори за скандала с миските

Край на абсурда по отношение на хонорарите на няколко миски, взели участие в "Откраднат живот ". Припомняме, че преди дни хубавицата Алина Дуарте разгласява ядосан коментар в профила си в обществените мрежи, в който назова Евтим Милошев "ЕвтиН " и упрекна продукцията, че не е изплатила дължимите на нея и още няколко девойки възнаграждения за присъединяване им в няколко епизода на сериала, написа Блиц. След като цялото медийно пространство се изпълни с недоволни и сериозни мнения към продуцентите, то от екипа на сериала дадоха отговор на нападките.

Публикуваме мнението им, получено на публицистичната поща, без редакторска интервенция:

"Здравейте, Проверката по отношение на оповестената от Алина Клюканова – Дуарте информация и произлезлите от това подправени вести, сподели следното:

Алина Клюканова – Дуарте - е взела участие, според цивилен контракти, в епизодични функции в сезони 4 и 6 на сериала „ Откраднат живот “. Хонорарът за участиено й в два снимачни дни в сезон 4, е изплатен бруто през м. 10.2017 година, като според член 65(13) от ЗДДФЛ налог не е удържан. Хонорарът за участиено й в един снимачен ден в сезон 6, е изплатен на 07.09.2018 година, като й е удържан налог общ приход в размер на 9,45 лева, според член 43(3) от ЗДДФЛ. Анастасия Левордашка - е взела участие, според цивилен контракт, в епизодична роля, в един сн. ден, през м. 8.2018 година, в сезон 6 на сериала „ Откраднат живот “. Хонорарът за участиено й е изплатен на 07.09.2018 година, като е удържан налог общ приход в размер на 9,45 лева, според член 43(3) от ЗДДФЛ. Марина Георгиева - е взела участие, според цивилен контракт, в епизодична роля, в един сн. ден, през м. 8.2018 година, в сезон 6 на сериала „ Откраднат живот “. Хонорарът за участиено й е изплатен на 07.09.2018 година, като е удържан налог общ приход в размер на 9,45 лева, според член 43(3) от ЗДДФЛ. Вивиен Божилова - е взела участие в епизодична роля, в един сн. ден, през м. 8.2018 година, в сезон 6 на сериала „ Откраднат живот “. Хонорара за присъединяване й все още не е изплатен, тъй като в подписания от нея цивилен контракт, Вивиен не е вписала ЕГН, номер на персонална карта или паспорт и е предоставила банкова сметка на друго лице. Към момента тя не е потърсила по никав метод връзка с компанията, отностно изплащането на хонорара.

Вчера (10.12.) Алина Клюканова – Дуарте се е свързала със счетоводителя на продукцията Станислав Герев по отношение на нейното изказване, че хонорарите на Анастасия Левордашка, Марина Георгиева и Вивиен Божилова не са изплатени. След изясняване на случая, Алина Клюканова, Анастасия Левордашка и Марина Георгиева още веднъж са се обадили персонално на счетоводителя на продукцията Станислав Герев, с цел да се извинят за направените изказвания и породеното стеснение. "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР