Край на разследването за смъртта на младия попфолк певец! След

...
Край на разследването за смъртта на младия попфолк певец! След
Коментари Харесай

След 2 години нищене разследващите са категорични: Денис Теофиков се е самоубил!

Край на следствието за гибелта на младия попфолк артист! След близо 2 години нищене закриват следствието


Окончателно! Денис Теофиков се е самоубил!

Това демонстрира съвсем двугодишното следствие, което бе водено под надзора на Софийската районна прокуратура. Случаят към този момент е завършен. Това разбра " България Днес " от свои източници в Министерство на вътрешните работи.

Разследващите най-сетне схванаха за какво Теофиков полетя от 7-ия етаж и се озова на тротоара пред постройката, в която живее. Трагедията се случи в дребните часове на 24 октомври 2021 година в столичния " Цариградски комплекс ".

" Разследването дефинитивно завърши, тъй като няма никакви данни за ликвидиране или подбуждане. Други детайлности не могат да се оповестяват, тъй като повода за случилото се е извънредно персонална и доста деликатна. Наблюдаващият прокурор не дава да се разгласява нищо по случая. " Това сподели за " България Днес " Мадлен Шишманова - представител на Софийската районна прокуратура.

Наш източник разкри малко повече за мистерията към неочакваното и ненадейно за никого самоубийство на младия надарен артист.

" Може единствено да се каже, че никой не е бутнал Теофиков или е оказал каквото и да е било въздействие върху това, че е паднал от 7-ия етаж. Смятаме, че е самоубийство, само че постоянно остава опцията да е случай, да е паднал. Това обаче е малко евентуално. Всичко клони към това, че Теофиков е протегнал ръка на живота си, тъй като е имал известни проблеми със свои близки преди случилото се. Една от експертизите демонстрира, че е бил спокоен по време на рухването, тъй като в белите му дробове няма следи от кръв, което нормално се случва при ликвидиране от подобен вид поради нерешителност, предхождащ рухването. Това единствено по себе си приказва за самоубийство. " Това показа източникът на " България Днес " в редиците на Министерство на вътрешните работи.

Досега се лансираше и друга версия. Според която 6-7 младежи дружно с починалия артист и приятелката му Алекса си спретват гръмък ваучър в жилището на Теофиков. По неофициална информация на празненството има огромно количество опиати и алкохол, както в самото жилище, по този начин и в кръвта на присъстващите. Интересното е, че в кръвта на Теофиков не са открити следи от опиати. Впоследствие в същата постройка беше задържан и локален дилър, за който се счита, че постоянно е зареждал Теофиков и компания с дрога. Компанията е доста бурна, съседи неколкократно подават сигнали поради шума в ранните часове на трагичния ден. Показанията на приятелката на Денис – Алекса, са подложени на подозрение, откакто се оказва, че не подхождат с обстоятелствата и с истината. Разпитани са и съседи на младия артист, които свидетелстват, че в един миг в жилището, където са купонясвали младежите, е зародил скандал. Версията за ликвидиране също издиша бързо, защото по тялото на артиста няма следи от удари или побутване или изобщо каквато и да било външна интервенция.

  Близките считат, че е протегнал ръка на живота си

Част от околните на Денис признават, че в месеците преди гибелта си артистът е имал паникатаки и е бил депресиран.

" В последния ни диалог, 4 дни преди съдбовния ден, сподели, че има меланхолия, че не се усеща добре, че му минават някакви мисли през главата, даже мисълта да се самоубие. " Това сподели малко след гибелта на Теофиков продуцентът му Николай Пашев.

  Десита с ария за починалия реализатор

" Денис, от през днешния ден ще пребивавам някак по-спокойно, че съумях да сбъдна една наша обща фантазия! Благодаря на всички забъркани. Благодаря най-много на неговите родители за безрезервната поддръжка! В песента ще чуете най-красивите звуци от китари, изсвирени от неговия татко! С тази ария ще кажа: " Благодаря ти, Денис, че беше част от живота ми! Благодаря ти за спомените и за яркия отпечатък, който остави. Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует. За мен е чест, обичам те! ", съобщи прочувствено Десита. Месеци преди песента младата хубавица се изясни в обич на Теофиков в обществените мрежи. Те бяха дружно няколко години, преди попфолк артистът да почине, само че се разделиха.
 Десита и Теофиков са били бясно влюбени преди време Десита и Теофиков са били бясно влюбени преди време


" Денис Теофиков беше най-голямата звезда от нашето потомство. Правеше по 20 милиона гледания на песните си! Беше като българския Джъстин Бийбър. Обичам го ужасно доста, постоянно ще е по този начин! Просто пътищата ни се разделиха. Но постоянно съм знаела, че в случай че нуждая се от нещо и му се обадя, той постоянно ще е отсреща, както и аз за него. Той ми е първата обич. Никога не сме изпадали в обществени пояснения. Не сме разнасяли връзките си по медиите, не сме позволили външна сила ", изповяда преди време Десислава Димова, както е същинското име на изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР