Край на прищевките и безумните претенции на скъпоструващите звезди на

...
Край на прищевките и безумните претенции на скъпоструващите звезди на
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ размаха пръст на звездите

Край на прищевките и безумните искания на скъпоструващите звезди на Пари Сен Жермен. Поне това даде обещание президентът на френския гранд Насер Ал-Хелаифи, който очевидно е решен да наложи нови порядки в клуба. Пред ”France Football” той съобщи, че в случай че някой не е удовлетворен от наличието си в тима, може да напусне.

“Разбрах, че би трябвало нещо да се промени, в противоположен случай ще продължим да се лутаме в търсене на вярната посока. Въпросът с назначението на Леонардо беше решен за две минути. Лео е наш човек и ще свърши отлична работа. Имам му цялостно доверие. Той работи за положителното на всички, в това число и на футболистите”, съобщи президентът на ПСЖ.

“Футболистите би трябвало да извършват отговорностите си дори повече, в сравнение с преди време. Тяхното отношение би трябвало да се промени напълно - да дават повече от себе си, да се трудят… Те не са тук, с цел да се забавляват. И в случай че някой не е склонен с това, вратите за него са отворени, с цел да си тръгне. Чао! Повече няма да понасям държанието на звездите”, отсече Ал-Хелаифи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР