Край на победната серия на Ливърпул във Висшата лига! Мърсисайдци

...
Край на победната серия на Ливърпул във Висшата лига! Мърсисайдци
Коментари Харесай

Край на победната серия! "Ливърпул" отново не превзе "Олд Трафорд"

Край на победната серия на " Ливърпул " във Висшата лига! Мърсисайдци бяха спрени от " Манчестър Юнайтед ", откакто двата врага приключиха наедно 1:1 в огромното дерби от деветия кръг на шампионата.

Двубоят на " Олд Трафорд " бе оспорван, като домакините поведоха с попадение на Маркъс Рашфорд в 36', само че " Ливърпул ", без контузения Мохамед Салах, изтръгна точката пет минути преди края, когато прецизен бе влезлият като запаса Адам Лалана.

Така мърсисайдци прекъснаха поредицата си от победи - 8 от началото на сезона, само че не престават да оглавяват класирането с актив от 25 точки. Втори с 19 е първенецът " Манчестър Сити ", а топ 4 допълват " Челси " и " Лестър " с по 17 точки.

След дербито с " Юнайтед " се затвърди наклонността " Ливърпул " на Юрген Клоп да не печели на " Олд Трафорд ". За последно европейският клубен първенец победи " алените дяволи " като посетител през 2014 година, а от този момент няма триумф в шест следващи дербита.

Тази вечер " Ливърпул " пропусна да изравни и върха на " Манчестър Сити " от 18 поредни победи. В същото време " алените " от града на " Бийтълс " са без проваляне в 25 следващи мача, като за последно отстъпиха на " Манчестър Сити " при започване на годината - с 1:2 на 3 януари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР