Край на криеницата между Веско Маринов и любовницата му Веселина

...
Край на криеницата между Веско Маринов и любовницата му Веселина
Коментари Харесай

Ето я новата жена в живота на Веско Маринов СНИМКА

Край на криеницата сред Веско Маринов и любовницата му Веселина Пеева. Естрадният трубадур стартира да мъкне гаджето си по публични събития, писа HotArena.

В първият ден на новата година артистът заведе Пеева в Разглог. Там близо 2500 кукери гониха злите сили по време на обичайния новогодишен кукерски карнавал " Старчевата ". Няколко пъти повече поданици и посетители на града следиха обилното и шумно представление на централния градски площад, който бе сцена на празничното събитие. ВИП посетители бяха политици, футболната легенда Христо Стоичков и Веселин Маринов с половинката си.

Така за първи път звездата обществено презентира новата си обич и застана един до друг с нея. Предишното й появяване към артиста беше на 23 ноември предходната година в НДК когато той направи концерт там. Тогава обаче Веселина беше на третия ред съпроводена от защита и след концерта двамата си потеглиха разграничени. Сега в Разлог тя беше компактно до него.

На фотографията от карнавала тя наподобява щастлива. Източници от Добрич, откъдето е и Пеева разкриха, че в града съвсем няма човек който да не и се подиграва и подлага на критика. Причината е, че тя толкоз си е изгубила мозъка по Маринов, че даже на Коледа и Нова година не си е направила труда да честити празниците на двете си деца. Именно поради Веско Маринов някогашната сервитьорка ги заряза преди година и половина. Към днешна дата напълно е не запомнила за тях.

От друга страна източници от Пайнер настояват, че трубадурът надалеч не е толкоз влюбен в нея, колкото тя в него. Той не приказва в изявленията за Пеева и демонстративно заобикаля сходни въпроси. Бил и свидлив – въпреки че карал кола за 200 бона, е оставил русокоската да се вози с бричка за 2000 лева След концерта му в НДК пред Нова телевизия даже споделил, че чака връзката му с Веселина да издържи най-много до идващия му концерт там.
тагове Веско Маринов държанка  Ето я новата жена в живота на Веско Маринов СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР