Край на финансовите проблеми за Людмила Захажаева и Албена Вулева.

...
Край на финансовите проблеми за Людмила Захажаева и Албена Вулева.
Коментари Харесай

Пикантна мълва: Внезапна смърт на супер богат роднина в Москва направи Албена Вулева и майка й Захажаева милионерки!

Край на финансовите проблеми за Людмила Захажаева и Албена Вулева. След като бяха стигнали до просешка сопа и бързи заеми с цел да си заплащат тока и парното, русокосите майка и щерка към този момент са съвсем милионерки.

Мама Люся се е сдобила преди броени седмици с ненадейно завещание от над $1 милион след неочакваната гибел на изнемощял чичо в Москва, твърди " Таблоид ", като се базира на сигурен източник.

87-годишният Михаил Черняев бил прочут физик, който едвам преди десетина години прекратил работата си в „ Роскосмос”, през днешния ден наименуван Федерална галактическа организация. Възрастният мъж бил експерт в разработка на храни за астронавти и имал над 300 патента в региона, на което се дължало и забележителното му богатство. Никога не се е женил и няма наследници, въпреки и фамозен академик минавал за „ черна овца” в фамилията, защото съгласно мълвата бил педераст.

Черняев поддържал някаква връзка само с племенницата си Людмила Захажаева, като даже два пъти се срещал с нея в България по времето на застоя, когато пътувал до родината ни по отношение на галактическите си разработки. Двамата обаче последователно понижили контактите си и за неин позор устатата русокоска от 3-4 години на процедура го била не запомнила. Тази пролет обаче изненадващо с нея се свързали юристи, които я уведомили, че е единствена наследница на умрелия дядо.

Михаил оставил апартамент от 180 квадрата в идеалния център на Москва покрай Кузнецкия мост, дребна дача в местността „ Переделкино” край столицата и над $250 000 в няколко банкови сметки. Людмила оповестила жилището за продажба и за по-малко от седмица намерила претендент за сумата от близо половин милион в американската валута.

След дълъг и изпълнен с страсти фамилен съвет Захажаева и дъщеря й Албена в последна сметка решили да не продават вилата. Двете имали желание след известно време да се пренесат да живеят дружно в Подмосковието и да зарежат България, с която от дълго време не ги свързва нищо, с изключение на мемоари за кавги и провалени връзки.

За никого не е загадка, че напоследък Албена Вулева се изхранваше благодарение на майка си. Двете русокоски харчеха много скромния хонорар на маминка от „ Биг Брадър: Моуст Уонтед”, който възлиза на 15 000 лв.. От него обаче още половината хвръкна на момента, защото двете дами имали големи отговорности към топлофикация и Национална агенция за приходите.

Албена и Людмила сега са в положителни връзки, откакто връзката им непрекъснато минава през интервали на дълбока обич и откровена ненавист. Неочакваното благосъстояние обаче ги е сплотило и двете са решили повече да не се отделят една от друга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР