Край на европейската доминация?Кои са фаворитите на Световното първенство по

...
Край на европейската доминация?Кои са фаворитите на Световното първенство по
Коментари Харесай

Мондиал 2022 с “Бонуси за Световно“ от efbet

Край на европейската доминация ? Кои са любимците на Световното състезание по футбол ?
Прочетете още
Мондиал 2022 чука на вратата! След малко повече от две седмици започва най-дългоочакваното футболно събитие, което за пръв път в историята ще се организира през зимата в страна от Арабския полуостров - Катар! Условията за високо футболно майсторство ще бъдат налице, макар жегите, които чакат футболистите в страната хазаин. И сметките за това кой ще завоюва шампионата към този момент навлизат в своя пик! 

След превъзходството на Европа: Нови любимци на Световното по футбол 

Представителите на Европа се показват чудесно през 21-ви век в конкуренцията. Последните четири спечелилия са все страни от Стария континент - Италия (2006), Испания (2010), Германия (2014) и Франция (2018). В същото време страните, най-много от Южна Америка, разочароват с представянето си. 

В Катар обаче обстановката може да се окаже изцяло друга. Българският букмейкър определя като любимци на  двете огромни футболни сили точно от Южна Америка - Бразилия и Аржентина. 

" Селеса " на Неймар, Винисиус и Каземиро е любимец №1 - освен на efbet, само че и на множеството букмейкъри, като българската компания предлага коефициент 5.00 за възпитаниците на Тите. Според анализаторите, Бразилия разполага с съвършения баланс сред опитни и млади футболисти, а и в този момент е последният късмет на Неймар да се потвърди като един от най-великите играчи в историята на страната, дала на света митове като Пеле, Роналдо, Роналдиньо и доста други. 

Аржентина е любимец №2, като коефициентът за Лионел Меси и компания е 6.60. За Ла Пулга това също е финален късмет да се добере до заветната купа, откакто я изпусна през 2014 година. Шансовете на настоящия притежател на трофея - Франция, са оценени на 7.00, само че " петлите " разочароват с изявите си през последните 12 месеца, а и имат съществени проблеми с изчезнали състезатели, най-много в халфовата линия. 

efbet към този момент има редица, в това число и за самите мачове от първата половина на груповата фаза на шампионата.

Мондиал 2022 с " Б онуси за Световно " от efbet 

Един от водещите
букмейкъри в страната към този момент анонсира своите ежедневни оферти към нови и сегашни клиенти на платформата си за онлайн залози

Всеки ден (от 01.11.2022 година до 19.12.2022 г.) ще има награден фонд от 75 хиляди лв., като на инцидентен принцип ще бъдат раздавани по 50 лв. на 1500 клиента в уеб страницата ().

Второто забавно предложение можем да назовем " щастливи губещи ". В шест разнообразни стадия клиентите, осъществили загуба с мачовете на Световното, вземат участие в изтегляне на инцидентен принцип за " cashback " на стойност 100% от осъществените загуби до 500 лв..

Подробности за новите  може да прочетете в уеб страницата на букмейкъра! 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР