Край на догадките заедно ли са Иво Каримански и Антоанет

...
Край на догадките заедно ли са Иво Каримански и Антоанет
Коментари Харесай

Край на догадките заедно ли са Иво Каримански и Антоанет Пепе

Край на догадките дружно ли са Иво Каримански и Антоанет Пепе постави не какъв да е, а майката на наследника на подземния необут.

В изявление за вестник " Уикенд " именитата гимнастичка и телевизионна водеща Нели Атанасова съобщи, че не просто харесва приятелката на сина си Антоанет Пепе, а напряко се възхищава на инфлуенсърката. Бившата водеща на " Огледала " и " Туистър " е удовлетворена, че майката на три деца прави Иво доста благополучен.

" Тя е една прелестна млада жена, която прави сина ми извънредно благополучен и на която се удивлявам. Има смелостта да търси щастието и да се бори за него ", безапелационна е Атанасова, която никак не се тормози, че снахата е многодетна майка, освен това по-голяма със седем години от Иво. " Самата аз съм по-голяма от мъжа ми и ето ни към този момент 14 години си живеем живота щастливо. Ети се оправя повече от добре с живота си ", хвали я Нели.

Засега Пепе и Каримански не се съобщили на Атанасова и нейния мъж Александър Сано дали възнамеряват женитба и общ правоприемник, само че Нели е безапелационна, че каквото и решение да вземат младите, те ще ги поддържат. Актьорът и гимнастичката са щастливи, че поради Пепе са се сдобили с три внучета и куче, само че се усещат задоволително млади и енергични, с цел да гледат и още.

Иво сега се занимава с музика и композира, като до месец се чака да издаде първият си албум, заяви още майка му, видя Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР