Край морето изкара миналата седмица Антон Хекимян. Водещият на Тази

...
Край морето изкара миналата седмица Антон Хекимян. Водещият на Тази
Коментари Харесай

Антон Хекимян заведе родата на къмпинг

Край морето изкара предходната седмица Антон Хекимян. Водещият на „ Тази заран ” по Би Ти Ви курортуваше не с някоя знойна русокоска, а с майка си Златка, по-голямата си сестра Вера и племенничките, към които е извънредно завързан. За него е традиция всяко лято да прекарва с родата няколко дни по крайбрежието.

За трета поредна година журналистът заведе околните си на къмпинг по южното ни Черноморие. Семейството беше отседнало в каравана чартърен на Арапя, защото екотуризмът е обичан на 35-годишния арменец.

За да не бъде разпознат от останалите летовници, Антон не сваляше черните слънчеви очила по време на едноседмичната си почивка. Той забавляваше целодневно щерките на сестра му, а те подскачаха радостни край него с възгласи: „ Вуйчо, вуйчо! ”.

В последния ден от отпуската си Хекимян и околните му стегнаха небрежно багажа си. Вместо да употребява куфар или пътен сак, нежененият арменец натика облеклата и принадлежностите си в огромни найлонови и хартиени торби. После хвана пазарските чанти в двете си ръце и се затътри към лимузината си.

Преди да даде газ към София, Антон извади портфейла си и преброи какъв брой пари са му останали. Мама Златка седна на предната дясна седалка, а дечурлигата и Вера се настаниха откъм гърба. На идната заран – понеделник, журналистът беше на работа в малкия екран, само че до края на лятото ще излезе в отпуск още един път, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР