Край бреговете на големия гръцки град Солун намериха нещо много

...
Край бреговете на големия гръцки град Солун намериха нещо много
Коментари Харесай

Тайнствен кръгъл обект бе забелязан в крайбрежните води на Гърция

Край крайбрежията на огромния гръцки град Солун откриха нещо доста необичайно. Експерти погледнаха сателитните изображения на тази област и ненадейно видяха във водата съвършен кръг, в който е вписан различен равен кръг.


Диаметърът на мистериозния обект е почти 75 метра, диаметърът на вътрешния кръг е към 26 метра. Дълбочината на хипотетичната особеност се прави оценка от откривателите на към 20 метра. Разбира се, създателите на находката не съумяха да приближат и споделиха, че това е същинска " летяща паница " от класическа форма с полусферична кула.

Може би става въпрос за летателен съд на представители на извънземни цивилизации претърпели злополука тук или преднамерено паднали под водата, с цел да се скрият от човешките очи. За благополучие, водната особеност не е убегнала от обектива на орбитиращия сателит на " Гугъл " и от зоркото око на виртуалните откриватели.

Има обаче консуматори на мрежата, които имат вяра, че става въпрос за някакво естествено образувание. Например, дребен вулкан или необичайно струпване на водорасли. Както и да е, необикновеният материал накара доста постоянни гости на интернет съществено да помислят за тайните, които крият крайбрежните води, да не приказваме за незнайните дълбочини на Световния океан.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР