Кръвта на всеки човек е уникална. Още в утробата на

...
Кръвта на всеки човек е уникална. Още в утробата на
Коментари Харесай

Седем тайни, които разкрива кръвната ви група

Кръвта на всеки човек е неповторима. Още в утробата на майката тя стартира да придобива черти на характерност, които остават непрекъснати през целия живот. От дълбока античност предците ни са вярвали, че кръвта има разнообразни мистични качества и са я считали за притежател на виталните сили и особености на индивида. Съществуват теории, които свързват кръвната група с особеностите на душeвността на индивида.
1.Кръвната група и личността
Някои проучвания сочат, че кръвната група има общо с характерността на индивида. Така да вземем за пример хората с кръвна група А са артистични и спокойни. Тези с кръвна група В са целеустремени персони. Хората от група АВ обичат да оказват помощ на останалите. Представителите на кръвна група 0 са изобретателни, приказливи и дружелюбни.
2. Кръвната група и по какъв начин се оправяме със напрежението
Представителите на кръвна група 0 съумяват да се оправят доста по-трудно в стресови обстановки спрямо останалите.
3. Кръвната група и алкохолизма
Няколко изследвания сочат, че хората с кръвна група А са по-склонни да развият податливост към алкохолизъм.
4. Подут стомах
Хората с кръвна група А елементарно усвояват въглехидратите. Това не важи за тези, които са от група 0. При тях въглехидратите се усвояват доста по-бавно, което води до отичане на корема.
5. Загуба на паметта
Проучване сочи, че хората, чиято кръвна група е АВ, имат 82% по-голям късмет да развият когнитивни нарушавания, които биха могли да доведат до деменция по-късно в живота.
6. Забременяване
Има няколко документирани доказателства, че дами с кръвна група 0 изпитват по-големи компликации със зачеването.
7. Диабет
Хората, които са с кръвна група А или В имат 21% повече късмет да развият диабет вид 2 по отношение на тези, чиято кръвна група е 0.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР