Кръвта на Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън ще

...
Кръвта на Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън ще
Коментари Харесай

Том Ханкс дава кръв за изследвания за коронавирусна ваксина - slava.bg

Кръвта на Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън ще бъде употребена в проучвания, с цел да помогне за създаването на ваксина против ковид, защото "носят антителата ", откакто двамата преодоляха COVID-19.

Кръвта на Том Ханкс и Рита Уилсън ще бъде употребена от медицински откриватели, които създават ваксина против ковид, откакто завоюваха борбата си с заболяването.

Омъжената двойка се разболя, до момента в който бяха в Австралия , където Том Ханкс снимаше своя нов филм, идния биографичен филм на Баз Лурман за Елвис Пресли.

След като излязоха обществено с диагнозата си и осведомиха почитателите за положението си, до момента в който са в изолираност, те се възвърнаха изцяло и им беше разрешено да се върнат в дома си в Лос Анджелис.

След идването си назад в Съединени американски щати, Том и Рита се записаха в здравно изследване, с цел да открият дали техните антитела ще бъдат потребни за учените, работещи по създаването на ваксина и в този момент звездата от „ Спасяването на редови войник Райън “ разкри, че са утвърдени за даряване на кръв, тъй като те "носят антителата ".

Том се надява кръвта на него и жена му да се окаже потребна в битката с ковид и се майтапи, че ще е виновен за основаването на „ Ханксина “ (производно от ваксина).

По-рано артистът от „ Форест Гъмп “ разкри, че брачната половинка му Рита е страдала доста по-лошо от коронавирусните признаци, в сравнение с той, и че е бил угрижен за нейното здраве.

Той сподели: ``Рита мина през по-трудно време от мен. Тя имаше доста по-висока температура и имаше някои други признаци. Тя загуби възприятието си за усет и аромат. Не получаваше безусловно никаква наслада от храната повече от три седмици. Беше толкоз зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до оборудванията “.

Източник: Dariknews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР