Кръвта на жертвите от атентата е още топла, но това

...
Кръвта на жертвите от атентата е още топла, но това
Коментари Харесай

Либерали и джихадисти. Родени в Европа убиват европейци християни

Кръвта на жертвите от атентата е още топла, само че това не може да спре титаните на демократичната мисъл. Оказва се, че убийствата са „ провокация “, а фактът, че килърът е роден в Страсбург, мигновено прави мигрантската рецесия небивалица на истерици. Както съм казвала 100 пъти до момента, не знам дали хората осъзнават нелепостта на опорката „ но те терористите са локални “, разяснява Ирини Закидис във Facebook, написа Блиц.

``
реклама

От едната страна имаме няколко милиона неинтегрирани, капсуловани мигранти второтрето потомство, стотици от които са подготвени да убиват европейци християни макар обстоятелството, че те самите са родени и израснали в Европа. От друга страна имаме няколко милиона мигранти първо потомство, одеве пристигнали в Европа от страни, в които християнството се санкционира със гибел, а дамата е малко над кокошката, само че много под кравата в обществената подчиненост. Страни, в които имамът твърди, че дамата има четвърт мозък и където дамата е убивана с камъни, в случай че излезе незабулена.

Общото сред едните и другите е религията, която изповядват, характеризираща се, в най-радикалната си форма, с безспорна непоносимост към християнството. Та феновете на фалшив статистиката кой знае за какво триумфално крещят „ терористите са локални “, а кокошите им мозъци не схващат същността на казуса – добре бе, локални са, но не се усещат локални, усещат се на първо място мюсюлмани, а не европейци.

Не одобряват историята ти, културата ти, обичаите ти, навиците ти, считат ги за аморални и презрени от бога, на който те се кланят, и в името на който убиват. Тоест, хем не можеш и не знаеш по какъв начин да интегрираш милиони мюсюлмани, хем се досамоубиваш с още няколко милиона, като в допълнение усложняваш така и така нерешените си половинвековни проблеми.

На фейсбук стената на другарка, живееща в Холандия, прочетох, че връщащите се от Сирия в Холандия джихадисти, минават курс на дерадикализация, финансиран от държавното управление, и им се ДАВАТ жилища в различен град, с цел да можели да стартират начисто. Да знаете, нас няма да ни убият радикализираните ислямисти. ще ни убият личната ни тъпотия, безумие и тотално незнание във връзка с настоящите геополитически проблеми.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР