Кръвното винаги ще бъде 120/80. Най-важното нещо сутрин е да

...
Кръвното винаги ще бъде 120/80. Най-важното нещо сутрин е да
Коментари Харесай

Дядо Пчелар Съветва: Направете Това При Ужилване От Оса, Стършел Или Пчела И Ядове Няма Да Имате, Върши Чудеса

Кръвното постоянно ще бъде 120/80. Най-важното нещо заран е да не забравяме...

Печеля 7 500 лева на месец без да излизам от у дома! С този елементарен способ!

При някои хора тялото реагира бурно при ужилване от оса, стършел или пчела и е належащо да се вземат навременни ограничения.

Всеки, който е претърпял ужилване от оса, стършел или пчела, знае, че то е изключително мъчително, а понякога и доста рисково.

Добре е постоянно да сме готови да вземем ограничения, тъй като в никакъв случай не се знае по кое време организмът може да реагира бурно.

При някои това е обвързвано с алергии, при други – с на пръв взор безобидно отичане. Препоръчително е и за него да се потърси вид за облекчение, с цел да се възвърне бързо травмираното място, и да не основава противен дискомфорт.

Особено налага се, когато жертви на ужилване от оса, стършел или пчела, са децата.

Старите пчелари са наясно, че най-простичките способи са най-ефективни. Те постоянно носят в себе си хапче елементарен аспирин. Когато вие отивате на разходка в гората или отмаряте край морето, направете същото – имайте аспирин на разположение.

Ролята на аспирина при ужилване от оса, стършел или пчела

Той е много ефикасен, а действието му е неведнъж тествано от пострадали. С помощта на аспирина ще намалите отока, ще усетите мигновено намаляване на болката, ще спрете сърбежа и извънредно дразнещото чувство след захапване от оса, стършел или пчела, тества Ко4.

Ако има останало жило, то ще падне напълно скоро, а следите от жестокото боцване ще се разнесат за малко време, ще има единствено едвам забележима диря.

Направете следното с аспирина: Намокрете таблетката с вода, поставете я на сектора, в който е станало ужилването от оса, стършел или пчела. Оставете да попие по този начин в продължение на 1-2 минути, след което отстранете остатъка. Аспиринът към този момент е навлязъл в кожата и ще стартира да работи във ваша изгода.

И още няколко съвета от препатили

Ако инцидентно нямате и не може да вземете в този момент аспирин, има и други благоприятни условия. Подходящ в тази ситуация е тампон, пропит с амоняк, с който се потупва мястото на ужилването, без да се разтрива в дълбочина.

Може също да натъркате с железен предмет, да намажете с тиня или стрити бъзови листа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР