Кръвно налягане 120/80 Сигурно сте чували за многобройните ползи за

...
Кръвно налягане 120/80 Сигурно сте чували за многобройните ползи за
Коментари Харесай

Кръвно налягане 120/80 – ето как да го постигнете

Кръвно налягане 120/80

Сигурно сте чували за многочислените изгоди за здравето от цвеклото. Ако го употребявате постоянно под формата на салата или сокове, вие ще имате обикновено кръвно налягане от граници 120/80.

Но през днешния ден ви представяме и една доста известна рецепта с алено цвекло.

Най-добрият натурален лек за рак. Рудолф Брож посвети целия си живот на намирането на най-хубавото естествено средство за рак.

Той измислил специфичен сок, който дава отлични резултати при излекуването на това заболяване. Използвайки този способ, той излекувал повече от 45 000 души с рак и други нелечими болести. Според проучванията на Брож, ракът може да бъде оздравял единствено благодарение на протеини!

Затова той създаде специфична стратегия с дълготрайност 42 дни, през която би трябвало да се пие единствено чай и специфичен зеленчуков сок, главният съставен елемент на който е цвекло. През тези 42 дни раковите кафези остават гладни и умират, до момента в който здравето на цялото тяло се усъвършенства.

Сокът се прави единствено от екологично чисти зеленчуци.

Съставки:
цвекло (55%)
моркови (20%)
корен от целина (20%)
картофи (3%)
репички (2%)

Приготвяне:
Сложете всички съставки в блендер и ги разбъркайте добре! Това е всичко: сокът ви е подготвен!

Важно е да се означи, че не би трябвало да прекалявате с потреблението на сок: би трябвало да пиете толкоз, колкото е нужен на тялото ви.

Цвеклото оказва помощ при левкемия. Този зарзават съдържа аминокиселината бетаин, която има противоракови свойства. Тази терапия, която включва ежедневната консумация на сок от цвекло или настъргано сурово цвекло, е известна със своя потвърден позитивен резултат при левкемия и доста други типове рак.

Също по този начин, постоянната консумация на цвекло оказва помощ при болести, породени от оксидативен стрес: влакната в цвеклото могат да понижат холестерола в кръвта с до 40%. Цвеклото също е отлично за нормализиране на кръвното налягане и оказва помощ за поддържане на еластичността на кръвоносните съдове. Ако консумирате цвекло всеки ден, ще предотвратите и излекувате разширените вени. Желязото, съдържащо се в цвеклото, е мощен метод за филтриране на тялото от отрови. Следователно цвеклото е доста дейно при лекуването на доста болести поради токсините.

Цвеклото е изключително целесъобразно за бременни, защото е богато на фолиева киселина, която предотвратява развиването на доста болести при новородените. Освен това сокът от цвекло подтиква черния дроб и жлъчния мехур и предотвратява запека. В композиция с моркови цвеклото е чудесно средство за лекуване на подагра, бъбречни болести и жлъчния мехур. Но лечебните му свойства не свършват дотук: цвеклото оказва помощ и при главоболие, зъбобол, дизентерия, болки в костите и проблеми с менструалния цикъл.

Вижте още: Аналгин и йод при болки в ставите и гърба. Ето какво да извършите

Не забравяйте да споделите тази публикация с родственици и другари!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР