Кръвните групи са набор от антигени, които присъстват на повърхността

...
Кръвните групи са набор от антигени, които присъстват на повърхността
Коментари Харесай

Как реагират различните кръвни групи след ваксината

Кръвните групи са набор от антигени, които участват на повърхността на алените кръвни кафези и други кръвни кафези. Всяка кръвна група е обвързвана с възприемането от тялото на имунизациите, които се ползват на човек за предотвратяване от разнообразни болести.

Хората реагират друго при всяка ваксина. Някои ги понасят добре и не демонстрират странични признаци, други се разболяват и им е неприятно в продължение на дни.
Забранени храни за хората над 40
Обмяната на веществата или метаболизмът е съвкупността от биохимическите процеси, които се правят в живите организми. Те протичат въ...
Прочети повече
Кардиологът Владимир Подхомутников е уверен, че кръвната група играе основна роля в самостоятелното разбиране на имунизациите, написа уеб сайтът zdrave.to.

Според него хората с първа кръвна група (нулева) имат висока сензитивност към имунизации. Tе ги одобряват най-тежко. Възможно е да се вдигне температура и да отслабне организма като цяло. При тези случаи е добре да се пие доста вода.

Втората кръвна група (А) понася позитивно имунизациите. Те обаче са чувствителни към храносмилателния си тракт, тъй че от време на време пероралните ваксини провокират леки реакции в стомашната област.

Хората с трета кръвна група (B) най-често демонстрират отрицателна реакция към имунизациите. Предполага се, че това се дължи на обстоятелството, че голямо количество B антигени се създават в нервната система.
Ето хората с коя кръвна група живеят най-дълго
Учeнитe ca кaтeгoрични, чe кръвнaтa групa влияe върху прoдължитeлнocттa нa живoтa нa чoвeк. Тe cтигнaхa дo тoвa зaключeниe cлeд нoвo из...
Прочети повече
При четвърта кръвна група (AB) отрицателни реакции към имунизацията нормално не се записват, обяснава още професорът.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР