Кръвните групи са 4 - 0, А, Б и АБ.

...
Кръвните групи са 4 - 0, А, Б и АБ.
Коментари Харесай

Идентичност спрямо кръвната група

Кръвните групи са 4 - 0, А, Б и АБ. Всяка от тях има подгрупи, зависещи от резус фактор, надлежно позитивен или негативен (RH+ и RH-). Кръвната група се предава наследствено и е един от индикаторите за човешка еднаквост. По нея се откриват заболяванията на тялото, черти от характера, темперамента и заложбите на индивида.

Всяка от четирите кръвни групи е знак за принадлежността на човешките същества към 4-те съществени първоначални раси в зората на сътворението на разсъдъка и живота на Земята. Смята се, че както през днешния ден детето получава по генен път кръвната група на своите биологични родители, по този начин в миналото пришълците от космоса са завещали на своите потомци друга кръвна група. И всяка от тях приказва за идентичността на носителя ѝ.

Нулева група – Положителният RH е генът на основателите на рационалния тип на Земята. Тази раса е една от най-древните във Вселената. Представителите и идват от съзвездието Плеяди. Притежателите на кръвна група 0+ са универсални донори, защото тяхната кръв е пригодена да подхранва живота и противоположното - с цел да се запазят неповторимите съставки и матрици на молекулите на кръвните кафези, хората с тази кръвна група могат да одобряват кръвен серум единствено от донор със същата група.

 Небе

Нулева негативна група се е получила при непозволените смесвания сред първите потомци на човешките същества. Подобно блудничество сред хора - общи биологични родители и близки родственици по права линия, трансформира паметта на ДНК, в която е закодирана възбрана за комбинации от сходни гени и кафези.

Кръвна група А – Положителният резус фактор приказва за потомци на планетата Сириус А. Дошли са на Земята, защото към този момент са предусещали изчерпването на модела на развиване. Били са високо развити в софтуерно отношение. Всеки притежател на кръвна група А + е предразположен на имунни болести, ракови промени и проблеми с вътрешните органи и кръвта.

 Цивилизации

А негативна група е подбудена от проблемите с адаптацията към изискванията на Земята и някои генни опити за възстановяване в човешкото тяло.

Кръвна група B – Този знак е демонстрация на основателите на човешката раса от жителите на Сириус Б. Най-честите и носители са някои африкански племена. Хората с кръвна група B + са извънредно податливи на болести на нервната система и скелета, страдат от Паркинсон, Алцхаймер или болест на Бюргер.

 ДНК

B негативна, както и при другите негативни групи, е знак за претърпяна разновидност от този ген. Дозировката е превишена, заради което моделът B кодира нараснало внимание към физическото тяло. С него, както и при B +, би трябвало да се внимава. Препоръчват се постоянни тренировки.

Кръвна група AB – Тази група се среща извънредно рядко. RN + показват верига от генна и духовна матрица, основана от изродените генерации на Земята, от индивиди и извънземни напреднали цивилизации - Орион, първична галактика, Голяма и Малка мечка и други елементи на всемира. Този опит и следствието – основаването на този ген, е бил разрешен, откакто човешкият жанр е показал настъпателност и податливост към заличаване. Именно носителите на кръвна група АБ са потомците на библейските Адам и Ева.

Групата AB – Някога техните прадеди са били почитатели на галактически недоволните, водени от Луцифер. Често се следят случаи на физическа и умствена неработоспособност или полуда.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР