Кръвната проба на евродепутата Ангел Джамбазки е подменена по поръчка

...
Кръвната проба на евродепутата Ангел Джамбазки е подменена по поръчка
Коментари Харесай

Сидеров: Кой отърва Джамбазки от затвора? Каракачанов, премиерът, МВР шефът или главният мюфтия?

Кръвната проба на евродепутата Ангел Джамбазки е сменена по поръчка от най-високо равнище. Това съобщи водачът на АТАКА Волен Сидеров в предаването „ Неделник ” по АЛФА ТВ, а думите му бяха доказани от чиновник с 18 години стаж в системата на Министерство на вътрешните работи.
„ Джамбазки е заловен с 1.5 промила алкохол, регистрирани от дрегер. Спокойно можеше да прегази някой, тъй като е карал до Боровец и назад, а не както лъже, че единствено е преместил колата”, разяснява Сидеров.

Той запита кой крие евродепутата Джамбазки и по този метод му икономисва наказателно гонене и присъда от 1 до 3 години затвор и допусна, че това може да са Каракачанов, шефът на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, министър председателят или основният мюфтия.

По думите му сега властимащите вършат по този начин, че зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация да получи административно наказване – санкция, вместо да понесе следствията от дейностите си.

Сидеров се зарече, че ще направи всичко допустимо, с цел да потвърди измамата и Джамбазки да понесе цялостна отговорност за действието си.

Според водача на АТАКА евродепутатът би трябвало да целува ръцете на вътрешния министър, премиера и шефа си - вицепремиер и министър на защитата, за чадъра, който опънаха поради това, че е член на Екологичен потенциал.

Сидеров е на мнение, че обществото и медиите би трябвало да упорстват да схванат за какво е подправена кръвната проба на Джамбазки. Председателят на АТАКА е безапелационен, че Джамбазки би трябвало да понесе наказателна отговорност.

По думите на някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи има доста неясноти по отношение на взетата проба на члена на Вътрешна македонска революционна организация и разновидностите за нейното подправяне са не един и два.

„ Защо малкия екран на братя Домусчиеви – Нова, малкия екран на Келнер – бТВ, и малкия екран на Кошлуков – Българска национална телевизия, не зададоха значимия въпрос – кой подправи тестът на Джамбазки. Ясно е, че са се намесили от най-високо равнище. Въпросът е „ Защо”. Защо единствено АЛФА задава този въпрос? На най-високо равнище държавната власт се е погрижила да направи чадър и да прикрие закононарушението, което е направил Ангел Джамбазки”, разяснява Сидеров.

Заради сериозното нарушение на евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация АТАКА упорства Джамбазки да напусне Европарламента, от който получава 15 хиляди евро месечна заплата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР