Кръвната проба буквално закопа Явор Бахаров, който беше хванат пиян

...
Кръвната проба буквално закопа Явор Бахаров, който беше хванат пиян
Коментари Харесай

Кръвната проба закопа Явор Бахаров

Кръвната проба безусловно закопа Явор Бахаров , който беше заловен пийнал и дрогиран да кара в центъра на Банско, разбра HotArena.

Кръвният тест изрично потвърдил, че къдрокосият артист е седнал зад кормилото с 1,40 промила алкохол в кръвта. Това потвърдиха от полицията и прокуратурата в Благоевград пред Телеграф. Резултатът от кръвния тест, който артистът дал непринудено, станал подготвен през вчерашния ден. Бахаров е с две обвинявания - за алкохола и дрогата и ще бъде изправен на съд.

Явор Бахаров беше хванат в несъответстващо положение в събота следобяд. Той управлявал Мицубиши Лансър с четири отворени прозореца, а от колата дънела музика, до момента в който водачът криволичел измежду туристите, които в този час се разхождали из зимния курорт. Щом го забелязали, ченгетата непосредствено го спрели, с цел да не опустоши някой. 

След като свалили скиорската маска и очилата, с които се бил дегизирал, те го разпознали, само че въобще не му цепили басма. Тестът с дрегер отчел 1,3 промила, а пробата за дрога отчел кокаин и марихуана в кръвта му. Бахаров беше задържан и прекара 24 часа в ареста, след което го пуснаха против 5 бона гаранция. За да предприеме следващи дейности, прокуратурата изчакваше кръвния тест, който се оказа даже по-висок от резултата на дрегера. 

Бахаров отива на съд с две повдигнати обвинявания като може да отнесе сред 1 и 3 години затвор. Дали ще лежи дейно, ще реши съдът в Благоевград. Това не е първото му нарушение като зад тила си Явор има още една присъда - пробация от 9 месеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР