Кравата беглец Ивон, която се прослави през 2011 г., почина

...
Кравата беглец Ивон, която се прослави през 2011 г., почина
Коментари Харесай

Почина кравата беглец Ивон

Кравата дезертьор Ивон, която се популяризира през 2011 година, умря на 14 година в подслон за животни в Бавария, заяви ДПА.
 
Директорът на приюта Гут Айдербихъл, където Ивон живееше, я назова " неповторима крава с темперамент ”. Той добави, че по време на престоя си при тях, тя е потвърдила, че е " същинска персона, с незагладени ръбове ".
 
'Excellent four-legged personality': Yvonne the runaway cow has died
— dpa news agency (@dpa_intl) Ивон стана известна през лятото на 2011 година, когато избяга от притежателя си и се засели в близката гора. Първите седмици тя си живя на независимост напълно умерено, до момента в който не изскочи пред полицейска кола и я оповестиха за рискова за популацията.

Местните управляващи взеха решение, че Ивон би трябвало да бъде убита, само че това възмути първо германците, а по-късно и целия свят.
 
На помощ на Ивон се притече приютът Гут Айдербихъл, който предложи да я подслони. Нищо обаче не можеше да подмами Ивон, с цел да бъде хваната – нито храна, нито локален бик хубавец, нито дакелът кравар Мирко, даже медиум.-->

Използвани бяха топлинни камери, хеликоптер, джипове. " Целият регион полудя ", разяснява тогава локален ловджия. Накрая Ивон беше хваната благодарение на стрели с анестезия.
'Excellent four-legged ': the has died
— Gulf-Times (@GulfTimes_QATAR)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР