Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Раненият при престрелката с Пелов е починал в "Пирогов"

Кратки вести е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Раненият при престрелката с Пелов е умрял в " Пирогов "

Простреляният в Ботевград Марио Панчев е умрял макар всички старания на лекарите заради тежестта на пострадванията си, заяви пресцентърът на " Пирогов ". Той беше ранен при престрелка с избягалия пандизчия Владимир Пелов, който почина. Според първична информация повода за престрелката сред Пелов и Панчев е неуредени финансови взаимоотношения, те са имали общ бизнес в предишното.

Д-р Иван Маджаров е новият ръководител на лекарския съюз

Кандидатът на пловдивската лекарска гилдия доктор Иван Маджаров е новият ръководител на Българския лекарски съюз (БЛС). Той зае поста след балотаж против досегашния началник на съсловната организация доктор Венцислав Грозев. Останалите кандидати бяха доктор Цветан Райчинов, който ръководеше съюза от 2009 до 2015 година и доктор Георги Тодоров. Маджаров е оториноларинголог и шеф на частна болница. Новият ръководител съобщи, че ще се бори за увеличение на финансирането.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР