Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Кметът на Ловеч забрани фойерверките и пиратките

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Кметът на Ловеч забрани фойерверки и пиратки в новогодишната нощ

Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова забрани използването на пиротехнически произведения по отношение на идния новогодишен празник. Забранява се потреблението на взривни субстанции, пукотевица с огнестрелно оръжие, въздушни пушки и други дейности, които нарушават спокойствието или основават заплаха за живота и здравето на жителите.

" Теленор " предизвестява за зачестили измами

" Tеленор " предизвестява клиентите си за зачестили опити за измами посредством фишинг и опити за събиране на персонални данни на клиенти на оператора посредством подправени уеб сайтове, в които непозволено се употребяват името и логото на компанията. Много постоянно, разнообразни уеб сайтове се " маскират " като игри или анкети и дават обещание премия на потребителите, в случай че дават персоналните си данни или минимална сума за присъединяване.

Компанията поучава клиентите да не дават персонална информация на непроверени източници, да не се предоверяват на съществуването на познати търговски марки и лога и да не се поддават на апели към прибързани дейности, подкрепени с обещания за награди. В случай на приемане на SMS или телефонно позвъняване от чужд или подозрителен източник, клиентите никога не трябва да отварят прикачените линкове, нито да дават данните си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР