Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Всички пострадали в катастрофата вчера са стабилни

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Всички потърпевши в злополуката през вчерашния ден са постоянни

Осем души, а не седем, както се съобщаваше през вчерашния ден, са получили болнично лекуване след вчерашната злополука сред тир и рейс на автомагистрала " Хемус ". Всички потърпевши са в устойчиво положение, заяви на брифинг в " Пирогов " тази заран здравният министър Кирил Ананиев. Най-тежко е потърпевш водачът на рейса - 64-годишен мъж. Той е със счупени лява и дясна подбедрица. През почивните дни в " Пирогов " е оказана помощ на потърпевши в 28 произшествия. Общо 2000 души са потърсили помощ в незабавната болница, а 400 са оставени за лекуване, добави шефът Асен Балтов.

Правосъдният министър още веднъж обвърза запазването на мониторинга с оставка

Министърът на правораздаването Данаил Кирилов изрично удостовери решимостта си за подаде оставка, в случай че до края на комисията " Юнкер " не отпадне наблюдението над България в региона на правораздаването и вътрешния ред. " Ако не успеем в този развой, аргументите значително ще са в България ", сподели министърът в изявление за Българска национална телевизия. По думите му е " извънредно време да спрем сами да си сътворяваме трудности, които с голямо изпитание да преодоляваме ". " Моята оставка постоянно е на масата. Важно е да реализираме един позитивен резултат за България ", добави Кирилов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР