Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Плажен бар изгоря в "Елените"

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Бар изгоря на плажа в " Елените "

Пожар избухна в региона на плажния бар на ваканционно населено място " Елените " към 3:10 ч. предходната нощ. Огънят е изпепелил постройки от леки структури, които са ситуирани на към 150-200 кв. м. Полицейски екипи и пожарникари са били изпратени към мястото и са загасили пожара, макар мощния вятър, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Изгорял е целият плажен бар дружно с четири шатри, чадъри и шезлонги. Все още се пресмята цената на вредите. Извършен е оглед, разпитани са очевидци и са конфискувани записи от видеокамери. Най-вероятната причина за пожара е късо съединяване в хладилна камера. Предстои да бъде осъществен втори оглед.

Автомобил се вряза в заведение в Дупница, мъж почина, двама души са ранени

Лек автомобил " Мерцедес " се качи на тротоара в Дупница, умъртви един човек и рани други двама. Инцидентът станал към 21.30 ч. нощес пред заведение на ул. " Георги Икономов ". Автомобилът се движил по улицата в посока жп гарата, след кръстовище се спуснал по наклона, отклонил се надясно и се врязал в масите на заведението. В този миг на тротоара имало трима души. Загинал е към 70-годишен човек, има и двама ранени - жена е със строшен таз, а млад мъж - с фрактура на крайници. Водачът, който е професионален водач, е арестуван. Огледът на мястото на случая от следствена група на полицията в Дупница е завършил в среднощ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР