Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира ...

Кратки новини: Втори ден се издирва момиче, изчезнало в морето край Варна.Кратки новини" е рубрика на "Дневник", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана статия, но е важно да бъдат отбелязани.

Втори ден се издирва момиче, изчезнало в морето край Варна

14-годишно момиче изчезна в морето край Варна във вторник при обявен червен флаг. Организираната издирвателна акция засега не дава резултат. През нощта акцията бе прекратена, но днес усилията на спасителите продължават, съобщи Би Ти Ви. Условията са тежки - морето е с много дънни ями на дълбочина от 2 до 5 метра, има и силно течение, които затрудняват операцията, коментира Камен Кукуров, началник на щаба на Военноморските сили.

Бедственото положение в Свищов заради свинската чума е отменено

Отменено е бедственото положение, което беше обявено в Свищовска община заради заболяването африканска чума по свинете, ксъобщи "Фокус" като се позова на общината. Няма нови огнища на болестта, а мерките срещу разпространението ѝ продължават да се прилагат.На територията на общината - в село Българско Сливово се намира една от индустриалните ферми, където вече са загробени 17 хил. животни.

Източник: dnevnik.bg