Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Втори ден се издирва момиче, изчезнало в морето край Варна

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Втори ден се търси момиче, изчезнало в морето край Варна

14-годишно момиче изчезна в морето край Варна във вторник при разгласен червен байрак. Организираната издирвателна акция към този момент не дава резултат. През нощта акцията бе прекъсната, само че през днешния ден напъните на спасителите не престават, заяви Би Ти Ви. Условията са тежки - морето е с доста дънни ями на дълбочина от 2 до 5 метра, има и мощно течение, които затрудняват интервенцията, разяснява Камен Кукуров, шеф на щаба на Военноморските сили.

Бедственото състояние в Свищов поради свинската чума е анулирано

Отменено е бедственото състояние, което беше оповестено в Свищовска община поради болестта африканска чума по свинете, ксъобщи " Фокус " като се базира на общината. Няма нови огнища на заболяването, а ограниченията против разпространяването ѝ не престават да се ползват.На територията на общината - в село Българско Сливово се намира една от индустриалните ферми, където към този момент са загробени 17 хиляди животни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР