Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Стопани на питбули за боеве получиха условни присъди и глоби

Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Стопани на питбули за боеве получиха у словни присъди и санкции

Окръжният съд в Пловдив удостовери присъда от Районния съд, с която за отговорни са приети 51-годишният И.И. и 26-годишният К.И. за развъждане и трениране на питбули за боеве, заяви Нова телевизия. Престъплението е осъществено от началото на 2012 година до 29 октомври 2016 година По-възрастният мъж е наказан на 2 година затвор условно и 4000 лева санкция. Присъдата на другия е 1 година затвор условно и санкция 2000 лева Кучетата са били оставени за развъждане в общинския " Зооветеринарен комплекс " в Пловдив, а в този момент ще бъдат предадени на Българската организация по сигурност на храните.

Три мечки ще бъдат отстреляни в Смолянско

Министерството на земеделието и храните е издало позволение за отстрел на три проблематични мечки в Смолянско,а до дни се чака да издаде още едно, оповестява " Дарик ". Държавното горско стопанство в Славейно ще провежда лова на мечките, които са умъртвили 40 домашни животни от началото на годината. Мечката е заплашен тип и е предпазена в Червената книга.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР