Кратки новини е новата рубрика на Дневник, в която редакцията

...
Кратки новини е новата рубрика на Дневник, в която редакцията
Коментари Харесай

Кратки новини: И община Бургас обяви грипна епидемия

" Кратки вести " е новата графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

И община Бургас разгласи грипна еипдемия

Със заповед на кмета Димитър Николов от през днешния ден до обяд на 29 януари учениците излизат в грипна почивка, оповестиха от общинската администрация. Детските градини и ясли ще работят при засилен филтър. Прекратяват се плановите интервенции и свижданията в лечебните заведения, женските и детски съвещания и профилактичните прегледи.

От през днешния ден грипна зараза е в действие и за областите Видин и Стара Загора. До през вчерашния ден в това число зараза бе оповестена и за област Пазарджик и се чака решение дали епидемията в област Благоевград да бъде удължена.

Двама изгубили се сноубордисти са избавени в планините за денонощие

Планински спасители са помогнали на двама изгубили се сноубордисти през последните 24 часа. Единият човек се е изгубили на Витоша, а другият - в региона на Боровец, оповестява БНР. Планинската избавителна работа употребява случая да подсети на неопитните скиори и сноубордисти да не излизат отвън пистите и да не навлизат в лавиноопасни зони.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР