Кратката ваканция на футболистите на Байерн (Мюнхен) приключи и те

...
Кратката ваканция на футболистите на Байерн (Мюнхен) приключи и те
Коментари Харесай

Байерн започна подготовка за остатъка от Шампионската лига

Кратката почивка на футболистите на Байерн (Мюнхен) завърши и те започнаха подготовка за оставащите мачове от Шампионската лига, оповестиха от клуба.

Играчите на треньора Ханзи Флик се събраха на клубната база след 13-дневна почивка. Баварците си осигуриха купата и купата на Германия през юни и началото на юли месец и се гледат към постигането на требъл.

So bereitet sich der #FCBayern auf die #ChampionsLeague vor.

https://t.co/S6jYCrloNh#MiaSanMia #packmas #UCL
— FC Bayern München (@FCBayern) July 19, 2020
На Байерн следва на пръв взор протоколен реванш от осминафиналите в Шампионската лига с Челси, откакто през февруари първенецът на Германия победи с 3:0 в Лондон. От 12 до 23 август в Португалия пък ще се проведат четвъртфиналите, полуфиналите и финалът на шампионата.

На днешното събиране футболистите на Байерн минаха проби за ковид. Във вторник и сряда те ще упражняват онлайн, а от четвъртък ще стартират подготовка на групи. Първата подготовка на целия тим се планува за неделя.

Новите попълнения Лерой Сане, Танжи Нианзу и Александър Нюбел ще упражняват наедно с останалите играчи, само че те нямат право да играят в оставащите мачове от Шампионската лига.
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 18 март  Байерн Мюнхен 22:00  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР