Кратка ретроспекция на изминалите ден-два, нахвърляна набързо и накуп, прави

...
Кратка ретроспекция на изминалите ден-два, нахвърляна набързо и накуп, прави
Коментари Харесай

Аламанов: Пак сме в тъп филм на абсурдите, но идват избори

Кратка ретроспекция на миналите ден-два, нахвърляна небрежно и вкупом, прави информационният специалист.
1. Снимката е на, изобразен като римски император, поръчана от правилни почитатели. Толкова правилни, че дори не схващат иронията на алюзията.
2. Моите другари ми вършат колажи, в които има книги. Феновете на Борисов му вършат колажи като едноличен император-тиран на монета. Кое не е ясно?
3. За лукс, за владеене на тази монета арестуват.
4. Да, началник на бранш “Културно-исторически полезности “ в Главна дирекция “Национална полиция “, за търговия с антики. Както се оказва малко по-късно, тези сякаш " антики " са декоративни монети за по 5 лв.. Сред тях и Борисов, като римски император. Ценност си е.
5. Ангел Папалезов беше назначен и да ревизира дали има нелегално подслушване. Но беше задържан поради монета с лика на Борисов и не може да ревизира дали има нелегално подслушване. Кое не е ясно?
6.. Показаха се документи с номера на Исканията.
7. Повечето някогашни ръководещи се вършат, че не виждат това.. Изобщо това е новият рефер: Дайте доказателства, че доказателствата са доказателства.
8. Да, знам, че няма връзка с разсъдъка. Но какво ли в приказките на някогашните има…
9. Прокуратурата смени тезата. Първо твърдеше, че не е имало подслушвания. Сега твърди, че не е имало противозаконни подслушвания. Т.е. щом някой е изискал и различен е разписал, няма драма в подслушвания на политически съперници. Имаме си Уотъргейт, само че си е подписан, всичко е тъкмо.
10. Имало е напън с детайли на заплашване към очевидец да си отдръпна показанията пред арбитър. Думите му стоят подписани пред следовател. В тях има и това за фамилията, месото и цялата останала мутренска гнусота.
 Рашков сподели документи против Бойко Борисов за оказване на напън на очевидец по дело Рашков сподели документи против Бойко Борисов за оказване на напън на очевидец по дело
Напрежение сред някогашния министър председател на България Бойко Борисов и сегашния министър на вътрешните работи Бойко Рашков. В изявление за журналис...
11. Никой не се трогва. Искат се доказателства. И доказателства, че доказателствата са доказателства.
12. Интелектуалната шпага на ГЕРБ Дани Митов си признал за какво са обезпокоени от служебния кабинет. Сменят досегашната корупционна скица с друга. Сякаш до в този момент са ни управлявали извънземни. Искрено съм обезпокоен за бъдещето на всяка една организация, в случай че Митов й застане отпред.
13. Вътрешна македонска революционна организация се вършат, че не те са предложили индивида, продавал български паспорти. На всеки въпрос по тематиката, отговорът е нещо като: А, апелирам, не знам, не съм от тук и минавам за малко.
14. Движение за права и свободи желаят доказателства от Съединени американски щати за включването на Пеевски в листата Магнитски. Съединени американски щати най-вероятно доста ще се притеснят.
15. ГЕРБ реагират на абсурда към листата Магнитски, като че ли са влезнали във властта през вчерашния ден. И като че ли нямат нищо общо с ръководството през последните 12 години. И като че ли всичко към включените в листата Магнитски не са работили по тяхно време, при изискванията, основани от тях.
 Деница Сачева: Категорично не разпознаваме Борисов в израза сегашен политически водач Деница Сачева: Категорично не разпознаваме Борисов в израза " сегашен политически водач "
" Категорично не разпознаваме Бойко Борисов в словосъчетанието " сегашен политически водач ". Това съобщи пред БНР някогашният обществен министъ...
16. предприемачи с облаги. Чува се по какъв начин Специализираната прокуратура е работила като отряд за похищение и искане на откуп. Прокурорите, които стачкуваха против разформироването на Специализираната прокуратура, в този момент мълчат. Разбирам ги, срамно си е.

17. Продължават да излизат данни от цели браншове по какъв начин милиарди са раздавани на „ верните компании “. Онези компании, с които някогашните ръководещи сякаш са нямали нищо общо.
18. " Правилните компании " са толкоз нагли, че се зъбят на естествени инспекции. Разбираемо е за какво всеки, който е привикнал да получава милиарди, се учудва, че го ревизират.
19. На целия този декор, прокуратурата не арестува никого за милиардите. Не им е забавно. Както споделих, арестуват единствено за владеене на монета с лика на Борисов. Ако бях почитател на Борисов и имах такава монета, доста щях да се притесня за близкото си бъдеще.
 Висш служител на реда е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група Висш служител на реда е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група
Началникът на бранш „ Културно-исторически полезности ” в Главната дирекция „ Национална полиция ” Ангел Папалезов е...
20. На целия този декор, почитателите на Борисов не престават да не виждат проблеми. Мислят, че всичко е режисура, че милиардите заслужено са раздадени на верните компании, че Борисов е талантлив академик и моралист-аскет. Притеснен съм за тези хора.
21. Боксьор влиза в политиката. Ще прави партия. С името: „ Велика България “. Мислел го с години, с цел да го измисли по този начин. Най-вероятно мотото ще е „ Да създадем България велика още веднъж! “. Но още не го е измислил. Медиите са във екстаз. Отразяват мислите му всеки ден. Очаквам реалити за всекидневието му. От в този момент се продават билети за Гала-вечерта на дебата с другия кандидат – ММА войник. Епиката в българската политика удря стратосферата (т.е. е високо, преведено за някои политици).
Пак сме във време, когато в резюме би трябвало да описваме всички безумия, протичащи се към нас. Пак сме в тъп филм на парадоксите.
Но идват избори. Мислете. Гласувайте за смяна. Иначе няма да стане. Иначе този тъп филм няма да има край.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР