Кратък образователен филм Тръгваме на училище – Вирусът - НЕ“

...
Кратък образователен филм Тръгваме на училище – Вирусът - НЕ“
Коментари Харесай

Oбразователен филм показва на децата как да се предпазват от COVID-19 |

Кратък учебен филм „ Тръгваме на учебно заведение – Вирусът - НЕ “ демонстрира на децата по наличен метод кои са най-важните правила, които ще ги предпазят от ковид.

Филмът разиграва по занимателен и запаметяващ се метод най-важните правила, които децата би трябвало да съблюдават всеки ден в учебно заведение, с цел да останат здрави.

Разпространява се гратис и е предопределен за дребни и огромни възпитаници, родители и учители, както и организации и институции, работещи с учебните заведения и детските градини в страната. 

Проектът е самодейност на български създатели и родители.

Инициатори и участници в основаването на късите истории и песничка са актрисите Здрава Каменова и Йоана Буковска благодарение на екип другари и сътрудници.

„ Идеята за този дребен филм се роди единствено седмица преди първия образователен ден, когато в диалог с моите деца, които тази година ще бъдат във втори клас, аз се пробвах да им разясня какви ще са новите правила за държание в учебно заведение във връзка със създалата се вирусна пандемична конюнктура в целия свят “ - описа Йоана Буковска за основаването на плана.

Филмът можете да гледате. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР