Кръстовището на ул. „Граф Игнатиев“ и ул. „Денкоглу“ е изпълнено

...
Кръстовището на ул. „Граф Игнатиев“ и ул. „Денкоглу“ е изпълнено
Коментари Харесай

На 2 юли ще бъде пуснато временно движението при пл. Гарибалди

Кръстовището на ул. „ Граф Игнатиев “ и ул. „ Денкоглу “ е изпълнено на бетон и се възнамерява на 2 юли да бъде пуснато краткотрайно придвижването, като на идващ стадий ще бъде положена и пътната настилка.
Почти целият съвършен център на столицата е неподвижен от строителни заграждения това лято. Кметът на града Фандъкова съобщи през днешния ден, че работите би трябвало да приключат качествено и в период. Ръководителят на обекта Георги Гигов увери, че все още строително-монтажните работи се движат по планувания линеен график.
В правата на ул. „ Граф Игнатиев “ от бул. „ Витошка “ до ул. „ Денкоглу “ са изпълнени демонтажните работи на настилката и релсовия път и завършва реконструкцията на подземните връзки. Изградени са топлофикационният колектор и водопроводната и канализационната инфраструктури, положена е кабелната мрежа на уличното осветяване и са построени нови колектори за електропреносната мрежа.
В зоната на площад Славейков са изпълнени демонтажните работи и завършва построяването на подземните връзки. Предстои създаване на колекторите на ЧЕЗ и кабелната мрежа за уличното осветяване. Изградена е на 90 % стоманобетоновата структура на релсовия път и от 26 юни стартира полагането на релсовия път.
Продължава демонтажът на релсовия път и подмяната на водопроводните отклонения към постройките в сектора на ул. Граф Игнатиев “ от ул. „ Раковски “ до ул.„ 6-ти септември “, както и в сектора от бул. „ Васил Левски “ до бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “. Предстои на 2 юли да бъде затворено кръстовището на ул. „ 6- ти септември “ и ул. „ Граф Игнатиев “ за реорганизация на топлофикационната мрежа преминаваща през кръстовището.
Продължават ремонтните действия и по ул. „ Солунска “. В сектора от ул. „ Хр Белчев “ до ул. „ Ангел Кънчев “ се работи по възобновяване на паважа на пътното платно. Автомобилното придвижване ще бъде пуснато на 1 юли след което продължава работата по тротоарите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР