Кръстовище в Шумен събра всички катастрофи за денонощието в града,

...
Кръстовище в Шумен събра всички катастрофи за денонощието в града,
Коментари Харесай

Това ли е кръстовището на ужасите в Шумен, само за ден...

Кръстовище в Шумен събра всички произшествия за денонощието в града, откакто единствено за четири часа бяха регистрирани две тежки катастрофи на едно и също място. И в двата случая в дъното на случаите са неспазване на преимущество и придвижване с висока скорост в рамките на града.

Първата злополука по думите на очевидци била жестока. Малко след 6 вечерта в събота край жп-моста над бул. "Симеон Велики " се разнесъл тътнеж, а момент по-късно почнали да стопират коли в опит да оказват помощ.

Оказало се, че водач на "Опел Омега " с шуменски номера идвал по ул. "Станционна " от бул. "Плиска " и на "Симеон Велики " взел преимуществото на "Фолксваген Голф " с шуменска регистрация.

От конфликта опелът се завъртял на пътното платно и се блъснал в дърво. Колата била по този начин намачкана, вратата заклещена, че се наложило пожарникари да режат ламарини с цел да извадят 54-годишния водач на опела.



19-годишен е карал голфа, и на двамата водачи пробите за алкохол били негативни. В болничното заведение е откаран виновният за злополуката лидер, след обзор е открито, че е със строшен таз и натрошени крайници.

По еднакъв метод на същото място 30 минути след среднощ бил получен сигнал за нова злополука. Този път водач на рейс "Сетра " със софийски номера идвал откъм кв. "Тракия " по "Симеон Велики " и трябвало да направи ляв завой по "Станционна ".

При опита да завие насреща го връхлетял "Мерцедес " с френски табели и 20-годишен водач от село Дибич. Вероятно леката кола се е движила с огромна скорост в този прав сектор на булеварда и рейсът или не е спрял, или когато е потеглял "Мерцедес "-ът не се е виждал. В болница са откарани 20-годишният юноша и негов сателит на 19 със счупена лява предмишница и счупена челюст.

В момента на злополуката в рейса е имало пасажери, само че съгласно информация от полицията никой не е потърпевш.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР