Кръстанов е председател на Българската асоциация на производителите на оранжерийна

...
Кръстанов е председател на Българската асоциация на производителите на оранжерийна
Коментари Харесай

Фермер е фаворит за мястото на Вежди Рашидов в парламента

Кръстанов е ръководител на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция.

Икономист по обучение, той е член на Съюз на демократичните сили от 1990 година Три пъти се е кандидатирал за народен представител, само че без триумф до момента. Кръстанов заемаше трето място на изборите в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив-област на последните парламентарни избори. Тогава обединението получи получи три депутатски места - Вежди Рашидов, Младен Шишков и доктор Иван Червенков от Асеновград. Кръстанов бе преместен от Шишков поради многочислените преференции за него.

Семеен е, има две дъщери.

Ако Йордан Кръстанов се откаже от мястото си, последваща в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-област е заместник-кметът в община Карлово Данка Зидарова-Люртова, отбелязва специализираният уебсайт на  българските фермери. 

Вежди Рашидов разгласи, че подава оставки като народен представител от ГЕРБ-СДС и ръководител на Комисията по културата и медиите и напуща политиката след изявлението му пред включени микрофони в деня на изключителното съвещание по отношение на измененията в Закона за домашното принуждение.

" Има и в този момент закони. К " во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 (бел. ред.: или 16 година, не се чува добре) години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна ", обърна се Рашидов към заместник- ръководителите на Народно събрание Росица Кирова и Никола Минчев, без да знае, че микрофоните са включени.

В същия ден партията на Бойко Борисов се разграничи от думите на Рашидов и изиска оставките му от Комисията по културата и медиите и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Ден по-късно той се отдръпна от политиката въобще, а пред пиарът му сподели, че " той ще се занимава с това, с което е прочут в целия свят - с изкуство ". 

Оставките на Рашидов ще бъдат гласувани през септември, когато завършва лятната почивка на националните избраници. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР