Красотата на природата в анимация и музика се представя с

...
Красотата на природата в анимация и музика се представя с
Коментари Харесай

Светлинен 3D  спектакъл показва красотата на природата на фасадата на галерия „Квадрат 500“


Красотата на природата в анимация и музика се показва с атрактивен 3D видео мапинг театър на фасадата на Националната изложба „ Квадрат 500 “ в София от през вчерашния ден. Светлинното шоу е част от акция, готова от екипа на Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 година “ (ОПОС) и Министерство на околната среда и водите (МОСВ) за показване на значимостта от ограниченията, изпълнявани по програмата. Aнимациите описват за пътя на водата и хубостта на природата. Проектът е комбиниране сред майсторството на софтуерното изкуство и любовта към околната среда. Това е първата сходна акция на ОПОС и Министерство на околната среда и водите.

Прожекциите ще са върху фасадата на Национална изложба „ Квадрат 500 “ (пл. „ Св. Александър Невски “) в работните дни до 21 декември 2018 година от 18:30 до 19:30 часа. Изборът на постройката е обвързван с задачата на галерията – да бъде конгрес на културни вероятности, открит за необятната аудитория и в духа на актуалните трендове и практики. Сградата дава отговор на техническите специфики за осъществяването на плана и условията за представителност и атрактивност.

Каним ви да се насладите на прожекцията, отдадена на идеята за грижа за чистотата на водите и опазването на биоразнообразието. Нека дружно подтикваме приобщаването на повече хора към напъните за разрешаване на екологичните проблеми и обединяването към общата идея за опазването на българското естествено благосъстояние.

Кампанията на ОПОС ще продължи с още две 3D видео мапинг анимации, които ще бъдат прожектирани напролет на 2019 година

Проектът се осъществя по „ ОПОС 2014-2020 година “ с реализатор компания Elektrick.me.

Видеото може да видите на: https://www.facebook.com/events/2234955096762793/
--

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР