Красотата на едно обикновено момиче от село - Катерина Панова,

...
Красотата на едно обикновено момиче от село - Катерина Панова,
Коментари Харесай

Интриги, завист и трагична любов показва нов сериал

Красотата на едно нормално момиче от село - Катерина Панова, покорява целия свят. Това момиче се трансформира в фешън икона през 60-те години за целия Съветски съюз и става първият модел, приет на Запад. Събира аплодисменти в Прага и Париж, а медиите я назовават " националното благосъстояние на Съюз на съветските социалистически републики ".

Връщайки се вкъщи обаче, съветската хубавица се сблъсква със руската реалност - интригите, завистта и трагичната обич... Всичко това е разказано в започващия на 31 юли по bTV премиерен сериал " Кралица на хубостта ".

 Снимка 305288

Историята стартира през 1961 година В живота на Катерина не участва мъжка поддръжка, тя отхвърля всички локални кавалери, вярвайки че животът й е предопределен за друга орис. Мечтата й е да стане модел и да отиде в Париж, столицата на модата. След фамилна свада Катя взема решение да задейства проекта си и да сбъден фантазиите си. Напуска селото и се насочва към Москва, където търси помощта на младия и сполучлив към този момент дизайнер Вени Кротов. С негова помощ Катерина става един от водещите модели, а кариерата й върви стремително нагоре...

За актьорите

 Снимка 305284

Карина Андоленко

" Аз имам вяра в чудеса и най-вероятно ще продължа да имам вяра в тях до края на дните си. Понякога си мисля, че животът ми е като един прелестен сън и повече от всичко се опасявам да се събудя ", споделя тя.

Родена е в извънредно театрално семейство. Дядо й е ням и играе в постановките на локалния Дом на културата за хора, лишени от слух и диалект. От ранна детска възраст Карина е взела участие в тези продукции. Вдъхновена от сцената, момичето на 12 години се включва в студиото за спектакъл и паралелно с това учи пиано в Музикалното учебно заведение.

 Снимка 305283

По време на следването си се снима в престъпната драма на Егор Кончаловски " Розите за Елза " в облика на 17-годишно сантиментално момиче Тани, което мечтае за принц на бял кон и не може да се ориентира в действителния свят. Първата й роля по-късно е в московския " Арт спектакъл ".

" С нищо не може да се съпостави удоволствието, с което търча всякога към подготовки и тръпката от това прекарване идва на сцената, споделя Карина. Театърът е магия и чудо, а опцията да играя с класици - същинско благополучие. Само от такива творби може да се научим на обич и преданост - качества, които липсват в актуалният свят ".

 Снимка 305286

Олга Сухарева

Родена е в град Славгород, Алтай, само че няколко години след раждането й фамилията се мести в Одеса. От 4-годишна взе участие в художествената школа в града и учи пиано в музикално учебно заведение. На 12-годишна възраст играе ролята на Червената шапчица в едноименната пиеса на сцената на Руски трагичен спектакъл в Одеса. След дипломирането си е призната в трупата на общинския спектакъл в Москва.

Дебютът й на огромен екран е през 2009 година във филм на Артем Насибулин. Съпругът й е операторът Андрей Гуркин. Двамата имат наследник, който се ражда през 2013 година

 Снимка 305287

Павел Прилучний

Роден е в дребен град и е третото дете в фамилията. Баща му е бил треньор по бокс, а майка му - хореограф. Затова Павел от дребен стартира да тренира и бокс, и учи хореография в музикалното учебно заведение. " Тогава намразих, всичко което съм правил до момента, без да знам, че нуждая се от него ", споделя Прилучный. Признава, че в този момент е признателен на родителите си.

Години по-късно, когато играе в локалния Младежки спектакъл, взема решение да отиде в Москва и да влезе в ГИТИС. Столицата не го посреща уместно, остава без пари и прекарва нощта на улицата. Като млад артист е поканен в спектакъл " Глобус ". Няколко години играе незабележителни функции, само че след огромния триумф на облика на Шервински в " Дни на турбини ", се мести на сцената на спектакъл " М. A. Булгаков ".

През 2007 година стартира да се снима в киното и малкия екран. Става известен след присъединяване си в сапунени сериали като " Затворено учебно заведение ", " Тайният город " и други Женен е за актрисата Агата Муцениеце. Имат две деца - Тимотей и Миа.

 Снимка 305289

Владимир Жеребцов

Роден е в Москва, в семейство на инженери. На сцената се появява от напълно дребен. На 13-годишна възраст прави дебют в театрална пиеса, а по-късно получава основната роля в продукцията " Спасителят в ръжта ".

На екран се явява за първи път през 2003 година в сериала " Готови ". Постепенно стартира да играе по-големи функции. Женен е за актрисата Анастасия Паниной. Двамата се срещат в спектакъл " Пушкин ", където Владимир взе участие в пиесата " Ромео и Жулиета ", а Анастасия е измежду публиката. След това играят любовници в пиесата " Куршуми над Бродуей ". Двойката признава, че любовта им е била от пръв взор. Жеребцов споделя, че към момента е влюбен в Анастасия.

За сериала

" Кралица на хубостта " (Королева красоты, Русия, 2015)

Жанр - исторически, мелодрама

Режисьор - Карен Оганесян

Актьори - Карина Андоленко, Павел Прилучний, Настя Задорожная, Владимир Жеребцов, Валерия Кожевникова, Себастян Сисак, Никита Лубенко, Диана Иванова, Олга Сухарева, Олег Граф и други

 Снимка 305285
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР