Красотата изисква жертви, а родните знаменитости са готови да направят

...
Красотата изисква жертви, а родните знаменитости са готови да направят
Коментари Харесай

Разкрасителните процедури, по които родните звезди пощуряха

Красотата изисква жертви, а родните звезди са подготвени да създадат всичко допустимо, с цел да наподобява добре. Доста от известните ни персони пръскат хиляди левове, с цел да наподобява идеално, постоянно млади и свежи, а това не се дължи единствено на тренировки и здравословна храна.

В наши дни не е нужно да се подлагате на тежки интервенции, които лишават часове, а по-късно да чакате със седмици, за може да се появите пред хората с обикновено лице. Нужно е да се доверите на добър кожен лекар, извършващ въпросните процедури, по които много БГ звезди са пощуряли.

Виж още: Защо Ники Минаж не бърза с имунизацията? Една странна преживелица с непосредствен я разколебава

Оказва се, че измежду процедурите, за които заплащат луди пари родните звезди са филъри и ботокс, а напоследък все по-модерна е смяната в брадичката. Изглежда, че с изключение на скулите, звездите са полудели и по по-издълженото лице и по-силно изразена челюст - Jawline. 

Звезди, които са си признали, че се доверяват на дераматолог освен за красивата им кожа, само че и за някои други лицеви усъвършенствания, са Галин, Яница и Светлана Гущерова. Оказва се, че тези визити са се трансформирали в наложителна част от живота на звездите, които при първа опция посещават своите лекари.

Виж още: Секси и небрежна мама: Биляниш предизвика с нова фотография и готин аутфит

Дори кралят на попфолка Азис е измежду мъжете, които не крият, че се подлагат на разкрасяващи процедури. Преди време той разгласява видео, на което известна родна дерматоложка му бие филъри в гърдите, с цел да укрепи окосмяването му.

При същата специалитка върви и госпожа Гущерова, която е много изменена, в случай че я сравните със фотоси отпреди най-малко 10 години. Фолк певицата Яница постоянно е била красива, само че тя също през последните години претърпя трансформация в лицето и се виждат огромни нови устни, по изразена челюст и скули. Понякога всичко се дължи на грим, само че при множеството смяната е перманентна, а не разследване на стратегии и макиаж.

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/, https://www.instagram.com/svetlanagushterova/, 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР