Красота и нежност, криещи сила и воля. Три индивуалности, три

...
Красота и нежност, криещи сила и воля. Три индивуалности, три
Коментари Харесай

Емоционална подкрепа от близките на златните момичета преди Световното

Красота и деликатност, криещи мощ и воля. Три индивуалности, три мощни характера, три шампионки, обединен тим. Различни по жанр, само че идентични в задачата си да защитят това, което им принадлежи - върха. Върхът, за който всички мечтаем дружно с тях. Това са трите ни грации - Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Непосредствено преди старта на международното състезание по художествена гимнастика в Баку, където България ще пази медала си в отборната конкуренция и ще води борба за две олимпийски квоти, от bTV сервираха една изненада на девойките. За да им вдъхнат малко повече мотивация и да ги разчувстват, от малкия екран се срещнаха с най-близките им хора, които насочиха видеопослание към тях.

" Искам да е себе си, да резервира момента, тъй като това ще остане в спомените за цялостен живот. Искам да възпламени хората с нейния огън, който го предава всякога, когато излезе на терена. Без значение какъв ще бъде резултатът, какво ще се случи, дали ще вземе орден или не, желая просто да е щастлива и да направи това, за което е тръгнала ", бе посланието на годеника на Владинова - Веселин Манолов.

" Искам с усмивка и високо вдигната глава да излезеш на терена и да покажеш най-хубавото от себе си. Ти си нашият победител и заслужаваш всичко това, което ти се случва. Изключително доста те обичаме и постоянно, постоянно ще бъдем зад теб и ще те поддържаме, без значение от всичко ", сподели Моника Владинова - сестра на Неви.

" Най-важното, което желая да ти пожелая, е доста триумф. Стискаме палци. Много те обичаме и ще те поддържаме ", бяха думите на майката на Калейн - Желя.

" Късмет поисквам. Да е спокойна, да си изиграе съчетанията. Тя си знае най-добре по какъв начин да се държи ", добави татко Николай. За нейния брат Стоян Боряна е образец.

" Искам да пожелая да е здрава, да е спокойна и оптимално да успее да се наслаждения на този огромен конгрес. Катрин е неповторим човек, доста виновен. Човек, който гони фантазиите си и ги осъществя ", сподели годеникът на Тасева - Николай Щерев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР