Красота, грация и нежност завладяха „Арена Армеец” по време на

...
Красота, грация и нежност завладяха „Арена Армеец” по време на
Коментари Харесай

Илиана Раева и гимнастичките: Много емоционална вечер!

Красота, прелест и деликатност превзеха „ Арена Армеец” по време на невероятния театър „ Светът на Златните момичета”. Ансамбълът и самостоятелните гимнастички още веднъж зарадваха многочислените си почитатели.

„ Аз бях в действителност единствено посетител довечера и се усещах в действителност фантастично. Щастлива съм, тъй като девойките усещат поддръжката и любовта на тези хора”, показа Илиана Раева след красивия театър, в който присъединяване взеха с изключение на националният тим и доста гимнастички най-вече от софийските клубове.

„ Много прочувствено. Прекрасно е, че толкоз доста хора са пристигнали да ни се радват, тъй като ние вършим това от сърце, единствено за тях и само за тях”, разяснява Неявна Владинова.

„ Беше в действителност прелестно, това ни дава огромен тласък да продължаваме. Още по-мотивирани напред и за идващите надпревари знаем, че ще получим още по-голяма подкрепа”, добави Катрин Тасева.

Спектакълът "Светът на Златните девойки " събра на една сцена всички сегашни национални състезателки по художествена гимнастика, дребни гимнастички от клубове в София, Перник и Елин Пелин, както едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Deеp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау. Цветана Манева имаше опцията да открие вечерта с енергично слово за Златните девойки на България. Водещи на спектакъла бяха лицето на спортните вести по NOVA Виолета Асенова и редакторът на GONG.BG Станислава Кръстева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР